SAÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rahmi Karakuş’u makamında ziyaret eden Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Hendek Kampüsü’nde öğrencilerle de sohbet etti. Kendisinin de eski bir öğretmen olduğunu söyleyen Başkan İnci, eğitimin önemine dikkat çekti.

Başkan İnci, "Öğrencilerimizin kendilerini en iyi şekilde yetiştirmeleri, bilimle ve ilmin ışığıyla donanmaları en büyük dileğimizdir. Çocuklarımız, aldıkları eğitimle ülkemizin kalkınma ve çağdaşlaşma çabalarına güç katacaklardır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği gibi yeni nesil öğretmenlerimizin eseri olacaktır. Bu önemli görevde öğretmenlerimizin donanımları, kendilerini çağın nitelikleriyle geliştirmeleri ve mesleki koşulları çok önemli. Her türlü zor şart altında büyük fedakarlıkla görevlerini yapmaya, eğitimin ve ilmin aydınlığını vatandaşlarımıza götürmeye çalışan öğretmenlerimiz, geleceğimizin oluşmasında en önemli faktörlerdir. 2011-2012 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyor, öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve ailelere başarılar diliyorum." Dedi.

Başkan İnci, Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Yrd. Doç. Dr. İsmail Güleç’i, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan’ı ve ilköğretim okullarını ziyaret etti.