Aydemir son olarak Hendek Atife Hanım Anadolu Lisesinde öğrencilerle biraraya geldi.Başsavcının Atife Hanım Anadolu Lisesindeki seminerine Hendekli tanınmış işadamı Rüştü Çürüksulu'da konuk oldu.Öğrenciler başsavcı Aydemir ve Çürüksulu ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler...

Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir ilçede suçla mücadele ile ilgili çalışmalarını sürdürürken, örnek bir çalışmayla Liseli gençlere verdiği seminerlerle de gençlerin kariyer planlamalarına ışık tutacak bilgiler sunuyor. Aydemir seminerlerde  suç ve uyuşturucu ile mücadele konusunda da yaşadığı tecrübeleri de paylaşarak gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmaları konusunda uyarıyor..

Hemen hemen her hafta belirlenen okullarda  öğrencilerle düzenlediği sohbet toplantılarında katılan tüm öğrencilerle birebir tokalaşarak onlarla doğrudan iletişime geçmeyi başaran başsavcı Aydemir'in, konuları anlatımındaki samimiyeti Liseli gençlerde son derece olumlu bir izlenim bırakıyor. Seminere katılan öğrenciler başsavcı için''bizim için başsavcı ulaşılması imkansız büyük gücü olan biriydi. Şimdi görüyoruz ki bizim gibi normal bir insanmış'' ifadesini kullanarak başsavcının samimi yaklaşımının kendilerini nasıl etkilediği ve mutlu ettiğini vurguluyorlar..

Seminerdeki konuşmasında lise sonrasında gençlerin ne olmak istediklerini sorarak seçmek istedikleri meslekler konusunda bilgilendirmeye ve kariyer planlarına destek olmaya çalışan başsavcı Aydemir, savcı olarak suçla mücadelede yaşadığı deneyimleri de aktararak gençlere suçla mücadele konusunda nasıl bir yol izlenmesi gerektiği konusunda da önemli bilgiler aktarıyor. Uyuşturucu ile mücadele  başsavcıAydemir'in en önemli gündem maddesi özellikle Lise çağlarında uyuşturucu çetelerinin nasıl gençleri pençelerine aldığını örnekleriyle anlatan başsavcı Aydemir seminerlerinde gençleri bu tehdide karşıda uyarıyor..