Toplantıya, Başkan İrfan Püsküllü’nün yanısıra Belediye Başkan Yardımcıları Sinan Baylan, Ahmet Kavakçı, Hasan Altuntaş ve Genel Koordinatör Mahmut Nedim Alkan’da katıldı.

Basın çok önemli

    Hendek Şamdan Kafe’de gerçekleşen basın toplantısında Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, basının toplum genelinde çok önemli yere sahip olduğunu söyleyerek,” Basın bizim gözümüz kulağımız, biz sizlerden siz de bizlerden ayrı düşmemelisiniz” dedi.
 
Hizmette ayrım olmaz

    Kahvaltı sonrasında basın mensuplarından ilçedeki siyasi, kültürel, eğitim ve sosyal alanlar ile ilgili basın mensuplarının görüşünü alan Başkan Püsküllü, “Bizim  Hendek Belediyesi olarak  tek görevimiz halkımıza en iyi en sağlıklı hizmeti götürmek onların yaşamlarını kolaylaştırmaktır. Zaman zaman bizimde hizmetlerimizde  eksiklerimiz mutlaka olacaktır ancak bilinmelidir ki hiçbir zaman particilik yapmayız. “diye konuştu.
 
Hendek hepimizin

   Mevsimin ilk karında  Hendek Belediyesi ekiplerinin görevlerini alnının akıyla yaptığını ifade eden Püsküllü, “Mevsimin ilk karı yağdı ekiplerimiz ve çalışma arkadaşlarımızın üstün gayretlerini sizler aracılığı ile bir kez daha teşekkür ediyorum. Bizlere desteklerini esirgemeyen meclis muhalefet üyelerimize de katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hendek hepimizin, tek arzumuz Hendeğimizi gelecek nesillere çok daha iyi yerlerde bırakmaktır. “dedi.