Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, GÜLKOOP Başkanı, yönetimi ve ekibine Bayraktepe´de yemek verdi.
 
Yemeğe Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Şenay Sakal, GÜLKOOP Başkanı İhsan Kaplan, İkinci Başkan ve Selman Dede 2007 Güreş Ağası Sami Sunman, Başkan Yardımcısı Cemil Atılkan, Hendek Belediyesi Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Çizer ve GÜLKOOP çalışanları katıldı.
Hendek turizm alanı
Başkan İnci yemekte bir konuşma yaparak, Selman Dede Sünnet ve Şöleni ve Yağlı Güreşlerinde 15.000 den fazla vatandaşı Selman Dede Mesire Alanı´na hiçbir sıkıntı yaşamadan ücretsiz taşıdıkları için GÜLKOOP´a teşekkür ederek " Sizlerin yapmış olduğu hizmetleri Sakarya´da ve Türkiye´nin çeşitli bölgelerinde anlatıyorum. Burada sizlerle birlikte bir sistem kurduk. Selman Dede şenlikleri ile alakalı olarak bizler gibi sizlerde elinizden geleni yaptınız. Bugün hem Bayraktepe, hem Selman Dede Mesire Alanı Türkiye´de en iyi şekilde bilinen ve şuan da Sakarya´nın yegane Turizm alanı olarak, bütün herkesin övgüyle gösterdiği yerlerdir. Hendek öne doğru çıkıyor. Hepinize teşekkür ediyorum. Bunun altında birliktelik vardır. " Dedi.
Teşekkür plaketi
Başkan İnci, GÜLKOOP Başkanı İhsan Kaplan´a Selman Dede Sünnet Şöleni ve Yağlı Güreşleri´nde vermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.