Hendek İSG ve Hijyen Sertifika Töreni

- Alişan, “Hendekte Bulunan Meslek Odalarımızın Çalışmaları Takdire Şayandır”

Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Hendek Berberler ve Kuaförler Odası, Hendek Şoförler ve Otomobilciler Odası işbirliği ile 2013 yılının ilk çeyreğinden itibaren başlanan Hijyen ve İSG eğitimlerinin sertifika törenleri 11 Ekim günü Hendek Gençlik Merkezinde Gümrük ve Ticaret Bakanımız Hayati Yazıcı himayelerinde gerçekleştirilmiştir.

-Alişan, “Yerel Yönetimler ile Uyum İçerisinde Çalışıyoruz”

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren SESOB Başkanı Hasan Alişan, "Meslek odaları olarak bizlerin ilk amacı esnafımızın gelişimine katkı sağlamaktır. Biz bünyemizde barındırdığımız 73 meslek odamız ile esnaf ve sanatkarlarımızın kendilerini yenileyerek geliştirmelerini istiyoruz.

2013 yılının ilk çeyreğinden itibaren başladığımız bu eğitim projelerimizde, Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Yaşar Demirel, Hendek Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Vahdettin Çilek, Hendek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cemil Varlıca üstün bir çaba sarf etmişlerdir.

Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Alişan, “Bugüne kadar toplam 2982 kişi Hijyen, 993 kişi ise İSG eğitimlerine katılmış ve sertifika alamaya hak kazanmıştır. Bu sayıların neredeyse yarısını Hendek esnaf ve sanatkarı oluşturmuştur.

Bende Hendekli biri olarak Hendekli esnaf ve sanatkarlarımızın bu değişime bu denli ilgi göstermesinden gurur duydum. Biliyorum ki bu başarıda Meslek Oda Başkanlarımızın üstün çabaları ve çalışmalarının büyük önemi vardır.

Bizler eğitim ışığı ile çıktığımız bu yoldan yılmadan devam edeceğiz. Bu süreçte bizlerden desteğini esirgemeyen Sakarya Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımıza huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum.

Teşkilatım ve temsil ettiğim esnaf ve sanatkarlarımız adına Sayın Bakanımız Hayati Yazıcı'ya teşriflerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca bizleri bugünümüzde yalnız bırakmayan Hendekli esnaf ve sanatkarlarımıza, hemşerilerime teşekkür eder, Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Yaşar Demirele, Hendek Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Vahdettin Çilek’e, Hendek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cemil Varlıca ya ve oda genel sekreterlerimize üstün çalışmalarından ötürü müteşekkirlerimi bildiririm.

Bu vesile ile yaklaşan kurban bayramını siz değerli esnaf ve sanatkarlarımızın, Hendekli hemşerilerimin kutlarım" dedi.