Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve Kaymakam Orhan Burhan’ı ziyarette bulundu.

Bakan Yardımcısı Çelik’in nezaket ziyaretinde, Hendek Belediyesi Meclis Üyesi Mahmut Nedim Alkan,  AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri Adem Öz, Hamit İsmailoğlu, Alaattin Paşakaba, İsmail Karanlık ve Hamit Canlı hazır bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Başkan İrfan Püsküllü, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Daha sonra Bakan Yardımcısı Çelik ve Başkan Püsküllü, Kaymakam Orhan Burhan’ı makamında ziyarette bulunarak, bir süre sohbet ettiler.

Ziyaretler sonrası Bakan Yardımcısı Çelik ve Başkan Püsküllü Hendek 2. Organize Sanayi Yönetimi, Çamsan ve DAİKİN Fabrikalarını ziyaretlerde bulunarak bilgi aldı.

Bakan Yardımcısı Çelik ev Başkan Püsküllü’yü Hendek 2. Organize Sanayi Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Balık, Miktat Beyazpınar, Cemil Yiğit ve Bölge Müdürü Hıdır Erkoçak karşıladı.

Daha sonra Çamsan Fabrikası ziyareti yapıldı. Bakan Yardımcısı Çelik ve Başkan Püsküllü’yü, İdari Genel Müdür Yardımcısı Erdoğan Erkan karşılarken, DAİKİN Fabrikasında da Fabrika Müdürleri Shigeru Nozaki ve Cemil Yiğit karşıladı.

Fabrika ziyaretlerinde, Bakan Yardımcısı Çelik, fabrikanın faaliyetleri hakkında bilgilendirildi.