Akademisyenler Hendek Bayraktepe’de biraradaydı Sakarya Üniversitesi, Hendek MYO iftarda bir araya geldi.

Hendek Belediyesi Bayraktepe Tesisleri’nde Hendek MYO Müdürü Prof. Dr. İbrahim Yüksel tarafından verilen ve ev sahipliğini Sakarya Üniversitesi Hendek Meslek Yüksekokulu, Hendek Kaymakamlığı ve Hendek Belediye’sinin yaptığı protokol iftarına, AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Anayasa Mahkemesi Üyesi Prof. Dr. Engin Yıldırım, HSYK Üyesi Ömer Köroğlu, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet Akyüz, YÖK Üyesi Prof. Dr. Ömer Anayurt, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Prof. Dr. Recep Kaymakcan, Hendek Emniyet Müdürü Metin Çetgeroğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Ali Yalçın, Prof. Dr. Musa Eken, Prof. Dr. Fatih Üstel, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rahmi Karakuş, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aytekin İşman, SAÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muhammet Aydın, Adapazarı Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli, Sakarya Telekom İl Müdürü Ali Rıza Hanedar, Hendek MYO Müdür Yardımcıları, SAÜ Daire Başkanları ve çok sayıdaki diğer protokol üyeleri ile davetliler katıldılar.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci konuşmasında, Hendek için söz verdikleri birçok projeyi tamamladıklarını bunlardan birisinin de Meslek Yüksekokulu için yeni kampüs alanının oluşturularak binalarının yapılması olduğunu belirterek söz konusu projenin büyük bir hızla devam ettiğini ve 2014 yılı başlarında Hendek Meslek Yüksekokulu 5 adet Bloktan oluşan toplamda 15400 m2 lik kapalı alana sahip modern kampüsüne kavuşmuş olacağını belirtti.

SAÜ Rektörü Muzaffer Elmas ise bu projeye çok önem verdiklerini ve projenin tamamlanarak Hendek Meslek Yüksekokulu’nun yeni kampüsüne kavuşması için gerekli her türlü çalışma ve desteği vereceklerini ifade etti.

Eşlerin de katıldığı iftar yemeğinde; SAÜ. Hendek MYO Müdürü Prof. Dr. İbrahim Yüksel, ise yaptığı konuşmada iftar yemeğine katılan herkese çok teşekkür ederken, Hendek Meslek Yüksekokulu’nun yeni kampüs yerinin alımından bugüne kadar katkı sağlayan, Sakarya Valisi Mustafa Büyük’e, Sakarya Milletvekillerine, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’a, Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan’a ve Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’ye ve emeği geçen herkese şükranlarını sunarak; bu desteklerin bundan sonraki süreçte de artarak devam edeceğine içtenlikle inandığını belirtti.