AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma programı yoğun katılımla gerçekleşti.

Hendek Belediyesi Rasim paşa Kültür Merkezi’nde gerçekleşen bayramlaşma programına AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Osman Aydın, Hendek Belediye Başkan Vekili İbrahim Cömert, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, AK Parti Sakarya İl Yönetim Kurulu Üyesi Şenay Sakal, Hendek İlçe  yönetimi, kadın kolları, gençlik kolları yönetimi, Çamlıca Belediye Başkanı Sinan Baylan,İl Genel Meclis Üyeleri, köy ve mahalle muhtarları ve partililer katıldı.


Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’den selam

Programın açılış konuşması yapan AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu “ Allah bu birlik ve beraberliğimizi daim ettirsin. İnşallah daha nice bayramlarda aileleriniz ve sizlerle birlikte olmak dileğiyle, hepinize mutlu bayramlar diliyorum" diyerek, partililere Hac vazifesini yerine getirmek üzere Mekke’ye giden Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’nin selamını iletti.


Belediye Başkan Vekili İbrahim Cömert, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülşen Fatma Dursun,Gençlik Kolları Başkanı Bilal Deniz, Çamlıca Belediye Başkanı Sinan Baylan ve İl Genel Meclis Üyesi Adem Öz   kısa birer konuşma yaparak herkesin bayramını kutladı.
Bayramlar paylaşmaktır.

AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz da yaptığı konuşmasında Suriye’de yaşananlar ile ilgili kısa bir değerlendirme yapıp hükümetin icraatlarından bahsetti. Milletvekili Yavuz “ Bayramlar, büyüklerimizi, yaşlılarımızı, akrabalarımızı ziyaret etmek, birlik ve beraberliğin daha da pekiştirildiği güzel günlerdir. Bayramlar paylaşmaktır “Diyerek, partililerin bayramını kutlayıp,  birlik ve beraberliğin sürmesini temenni etti.

Konuşmaların ardından program bayramlaşmayla son buldu