Kılıç, “7 Haziran’da saatlerimizi zafere ayarladık”

Bu seçim Türkiye’nin kaderidir, Dünya mazlumlarının kaderidir

AK Parti Hendek Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Gençlik Buluşması büyük bir coşku ile gerçekleşti. Hendek Meydanında gerçekleşen buluşmaya 15 bin kişi katıldı.
 
AK Parti Hendek Gençlik Kolları tarafından düzenlenen gençlik buluşmasına AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Şaban Dişli, Hasan Ali Çelik, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Sakarya Milletvekili adayları Ali İnci, Recep Uncuoğlu, Bilgehan Doğru, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Erci ve binlerce Hendekli katıldı.

Bu kişisel bir dava değil, ümmetin davasıdır

Ak parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu’nun selamlama konuşmasının ardından söz alan AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Bilgehan Doğru “ Bu kadar coşkuyu gördükten sonra kim korkar 7-0 yapmaktan.  Biz bir dava için yola çıktık. Bu kişisel bir dava değil, ümmetin davasıdır. Bizler bu bilinçte olduğumuz sürece bizi hiçbir güç yıkamaz. Biz sadece Türkiye mazlumları için değil,  Dünya mazlumları için yola çıktık. Biz güçlü bir şekilde Ankara’ya gitmeliyiz. Bu gücü de Hendek’te görüyorum. İnşallah hep birlikte 7-0 yapıp bu hediyeyi Ankara’ya vereceksiniz “ Dedi.

İş bilenin kılıç kuşananın, 41 kere maşallah

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci de konuşmasında “ Hendek’te dört dönem beni belediye başkanı seçen Hendek halkıma teşekkür ediyorum. Sizlerle çıktığımız yolda güzel hizmetler yaptık. Cumhurbaşkanımız Başbakanlığı döneminde Hendek’e geldiğinde, iş bilenin kılıç kuşananın, 41 kere maşallah diyerek bizim Hendek’te güzel hizmetlere imza attığımızı söylemişti. Bizler çalışmalarımızda hiçkimseyi mahcup etmedik. Hendek halkımdan destek istiyorum. Beni güçlü gönderin ki daha fazla hizmet edeyim sizlere “ Dedi.

Türkiye’nin temelinin atıldığı gün olacaktır

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Recep Uncuoğlu da “ 7 Haziran birdaha bu memlekette zayıf hükümetler görmeyeceğiz yepyeni bir Türkiye göreceğiz. İnşallah inanıyoruz ki Sakarya ve ilçelerinin bütün işlerini 7 tane güzel insanla Sakarya’yı Türkiye’yi yepyeni ufuklara taşıyacak liderler seçeceksiniz ve sandıkta en güzel cevabı vereceksiniz. 7 Haziran, bir daha karartılmayacak Türkiye’nin temelinin atıldığı gün olacaktır” Dedi.

Bütün gücümüzü Ankara’dan alıyoruz

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, bir yıl önce de Hendek halkından destek istediklerini ve Hendek halkının kendilerini mahcup etmediğini belirterek “ Yine sizlerden destek istemeye geldik. Şimdi inşallah 7-0 yapmanın tam zamanıdır. Bizleri çok güçlü çıkarmanız gerekiyor. Biz bütün gücümüzü Ankara’dan alıyoruz. Çok çalışmamız gerekiyor. Beş vekilimiz var fakat bize beş yetmez yedi vekil göndermemiz gerekiyor. Sakarya’dan Ankara’ya çok güçlü bir ses vereceğiz inşallah ve 7 güzel insanı 7 Haziran da Ankara’ya göndereceğiz “ Dedi.

Ali İnci’yi sizlere, sizleri de Allah’a emanet ediyorum

AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli de bir selamlama konuşması yaparak “ Sizler hükümetimize, Cumhurbaşkanımıza ve Başbakanımıza olan güveninizi hep gösterdiniz. Bu coğrafyaya kesinlikle güçlü bir Türkiye gerekiyor. Güçlü Türkiye’nin başına güçlü hükümet gerekiyor. Başkanlık sistemi gerekiyor ve bunun için de 400 milletvekili ve Hendek gerekiyor. Ali Başkanın Hendek’te yaptıklarını biliyoruz. Hendek’ten güçlü bir şekilde gitmesi gerekiyor. Türkiye’de vekil adayı olarak seçilen iki belediye başkanından biri de Ali İnci’dir. 2023 hedeflerini hayal ederek destek verin. Ali İnci’yi sizlere, sizleri de Allah’a emanet ediyorum “ Dedi.

Bu seçim Türkiye’nin kaderidir

AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç da bir konuşma yaparak “ Bugün burada buram buram sevgi kokuları Sakarya’ya ve Türkiye’ye yayılıyor. Sizlerin sevgisi ve heyecanıyla yine iktidar olacağız inşallah. Bu seçim Türkiye’nin kaderidir, Dünya mazlumlarının kaderidir. 7 Haziranda saatlerimizi zafere ayarladık.

Konuşmaların ardından halkı selamlayan AK Partililer, vatandaşlara çiçek hediye ettiler. Hendek Meydanı’nda gerçekleşen mitinge katılan vatandaşların coşkusu “Sevda ile Aşk ile” şarkısının yazarı Volkan Arslan ve Merve Kayacı’nın konseri ile üst noktaya ulaştı.