Düzenlenen bayramlaşma programına, Milletvekili Şaban Dişli, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, AK Parti Sakarya İl Başkan Yardımcısı, İlçe Yönetimi, kadın ve gençlik kolları, Muhtarlar, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Acısız ve hüsransız bayramlar

Düzenlenen bayramlaşma programında, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Mübarek Ramazan Bayramı’nı kutlayarak “ Allah bu birlik ve beraberliğimizi daim ettirsin. Buruk bir bayram geçiyoruz. İslam Dünyası’nın kalbinde bir zulüm yaşattılar bu yıl, dualarımız o kardeşlerimizle birlikte. İnşallah Başbakanımızı 10 Ağustos da Cumhurbaşkanı yaparak, tüm mazlumlara, tüm zulme uğrayanlara bir ışık bir yardım ve bir umut olacak. Başbakanımızı Cumhurbaşkanı yaparak bayramımızı seçimlerden sonra tekrar kutlayacağız. İnşallah bundan sonraki bayramlar acısız ve hüsransız olur “Dedi.

Hendek, farkını göstermeli

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Gazzede’ki Müslümanlara yapılan zulmü kınadığını belirterek, oradaki hayatını kaybedenlere rahmet, gazilere ve yaralılara açıl şifalar diledi. Başkan İnci “ Vekilimiz Şaban Dişli ile birlikte Kıbrıs’taydık. Birlikte orada güzel çalışmalar yaptık. Milletvekilimiz Şaban Dişli’nin desteği ile Hastanemiz hızla tamamlanıyor, spor salonumuz faaliyete geçti. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar ne talep ettiysek destek verdiler. Bizler ekibimizle birlikte gece gündüz çalışıyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Hendek’in farkını göstermeliyiz. Herkes üzerine düşen görevi yapsın. “ Diyerek, herkesin bayramını kutladı.

Güçlü lider, güçlü milli irade

AK Parti Milletvekili Şaban Dişli ise “ Hendek’te her zaman güzel bir birliktelik var, bu birlikteliği her zaman yansıtıyorsunuz. Hendek Türkiye için örnek bir şehir diyorum. Ankara’da olsun dışarda olsun Hendek’in bir adı var. İsmi yaşatmamız lazım. Türkiye’nin önümüzdeki süreçte Ortadoğu’nun adete bir ateş içerisinde olduğu bir dönemde, çok güçlü bir lidere ve güçlü liderin arkasında da güçlü bir milli iradeye ihtiyacı vardır. Bugün Pakistan’da sizlerin katkısı ile Hendek Mahallesi var ve geçen yıl Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında iftar çadırlarında binlerce kişi iftar yaptı. Dolayısıyla bu birlik ve beraberlik çok önemlidir. Türkiye’nin önümüzdeki süreci güçlü bir şekilde atlatması çok önemli ve bir ilk yaşayacağız. Cumhurbaşkanını halk seçecek. İnşallah birinci turda çok güçlü bir şekilde Başbakanımızı Cumhurbaşkanı olarak Çankaya Köşkü’ne çıkardığımız zaman Türkiye’de yepyeni bir sayfa açılacak “ Diyerek, hayırlı bayramlar diledi.

Program sonunda bayramlaşmaya geçildi.