Tebrik etti

Sakarya SMMM Odası’nın dün yapılan danışma toplantısında meslekte 25 ve 35. Yılını dolduran oda üyeleri için plaket, ruhsat almaya hak kazanan yeni oda üyeleri için de ruhsat töreni düzenlendi. Üyelere plaket ve ruhsatlarını takdim eden Oda Başkanı Ertuğrul Kocacık, “ Zorlu bir staj ve sınav maratonunun ardından ruhsatlarını alan meslektaşlarımı kutluyorum. Hepinizin bildiği gibi muhasebe haftasında mesleki dayanışma ve ödül gecesi düzenliyorduk” dedi.
 
Uygun görmedik

Başkan Kocacık, “Bilindiği gibi ülkemiz Afrin’de bir operasyon gerçekleştiriyor. Şehit haberlerinin geldiği bugünlerde bir gece düzenlemeyi uygun görmedik. Dolayısı ile meslekte 25 ve 35. Yılını dolduran meslektaşlarımıza plaketlerini danışma toplantımızda verdik. Kendilerini kutluyor ve başarılar diliyorum” dedi.
 
35. yılını dolduran üyeler şöyle; Enver Özdemir, Atilla Elibol, Mustafa Keskin, Fuat Demirocak, Bilgin Yıldız, Mehmet İr ve İbrahim Aygün.
 
25. yılını dolduran üyeler;  Ahmet Kaya, Yıldıray Yılmaz, Mustafa Turgay Çetiner, Atik Büyükaşar, Halide Bölükbaşı, Zehra Gök, Yunus Gümüşöz, Cemal Durmaz, Cengiz Ateşli, Rıdvan Ayhan, Erol Yaş, Yüksel Muzaffer Şamdancı, Orhan Pekşen, Erkan Çil, Necdet Ergün, Tahir Tuna, Veysel Ayata, Erol Yıldız, Necmi Öztürk.
 
Ruhsat alan yeni üyeler ise şöyle; Zeliha Karadayı Giray, Mustafa Şenel, Volkan Dirin, Erdinç Durukan, Mert Ali Karakış, Betül Özdemir Taş, Zeynep Hatun İnci, Yavuz Topaloğlu, Şule Doyuran, Dilek Küçük, Haldun Yenihayat, Şenol Korkmaz, Cafer Pınar, Belgin Özkan.