Yenimahalle Muhtarlık Bürosu hizmete açıldı

İlçemiz herşeyin en güzeline layık


Törene, Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Kaymakam Orhan Burhan, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Emin Kula, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Yenimahalle Muhtarı İsmet İskefiyeli “ Yenimahalle’nin ihtiyacı olan Yenimahalle Muhtarlığını hizmete açıyoruz. Muhtarlık bürosu için mücadele verdik. Belediye başkanımıza ihtiyacımızı belirttik, kendileri bu konuda gereken desteği verdi. Şuanda muhtarlık binamızın yeri SGK’’ay aittir. Yer konusunda SGK ile yapılan protokol ile yer sorunu çözüldü. Muhtarlık büromuzun yapımında, başta Belediye Başkanımıza ve destek veren herkese mahallemiz adına teşekkür ediyorum” dedi.  

Güzel hizmetler

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü de hayırlı olsun dileklerinde bulunarak “ Yenimahalle, Hendek’imizin en büyük mahallesi, inşallah açılışını yapmış olduğumuz muhtarlık binamızda güzel hizmetlerde bulunulmasını temenni ediyorum. İnşallah diğer mahallelerimize de böyle güzel binalar yapılır ve yapmaya devam edeceğiz “ dedi.

Yenimahalle sakinlerine hayırlı olsun

Kaymakam Orhan Burhan da konuşmasında “ Yenimahalle neredeyse ilçe nüfusumuzun beşte birini oluşturuyor.  Mahallemizin böyle güzel bir hizmete kavuşuyor olmasından dolayı Belediye Başkanımıza bir mahalle sakini olarak da teşekkür ediyorum. Her mahalle güzel hizmetler hakkediyor. İnşallah bu bir başlangıç olur ve benzeri muhtarlık binalarımız inşallah imkanlar dahilinde tüm mahallelerimize kazandırılır “ diyerek, hayırlı olsun dilleklerinde bulundu.

Muhtarlık bürosunun açılış kurdelesi, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin’in duası ile birlikte hayırlı olsun dilekleriyle birlikte kesildi.

Açılış sonrası misafirlere ikramlar yapıldı.