YENİMAHALLE’DE ASFALTLAMA BAŞLADI

Yenimahalle’de alt yapı çalışmalarının tamamen bittiği 2028 sokakta sıcak asfalt serimi başlarken çalışmaları yerinde inceleyen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “ Yaya yolları, otopark alanları, asfaltıyla ve güçlü alt yapısıyla sokaklarımızı yeniliyoruz. 2028 nolu sokağın ardından Beştepeler Caddesinde asfaltlama başlayacak ve sokaklarımız sırasıyla modern bir görüntüye kavuşacak” dedi.

Hendek Yeni Mahalle de 1 Kilometre 800 Metre Asfalt Çalışması...

1,8 KM UZUNLUĞUNDA

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun geçtiğimiz günlerde yapılan Aralık ayı meclisinde söz verdiği gibi alt yapısı tamamlanan Yenimahalle’de sıcak asfalt çalışması başladı. Bu kapsamda ilk olarak 1,8 kilometre uzunluğundaki 2028 nolu sokak sıcak asfaltla buluştu. Sıcak asfalt serim çalışmalarını yerinde inceleyen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, son durum hakkında bilgiler paylaştı.  Babaoğlu’na Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır ve Yenimahalle Muhtarı İsmet İskefiyeli de eşlik etti.

Hendek Yeni Mahalle de 1 Kilometre 800 Metre Asfalt Çalışması...

YAYA YOLLARI - ASFALT - ÇİZGİ

Yenimahalle’de 119 sokağı kapsayan 5,7 kilometre uzunluğundaki yağmur hattı inşasının tamamlanmasının ardından sayısı 330’u bulacak olan yağmur suyu ızgara montajlarının tamamlanma aşamasına geldiğini ifade eden Başkan Babaoğlu, “Yağmur suyu hattı tamamlanan ve tüm işlemleri sona eren 2028 numaralı sokakta sıcak asfalt serimi başladı. Bu sokakta cep otoparklarıyla birlikte yaya yolu çalışması da yapılacak. Ardından yol çizgileri çekilecek” dedi.

Hendek Yeni Mahalle de 1 Kilometre 800 Metre Asfalt Çalışması...

SIRADA BEŞTEPELER VAR

Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı yerlerin modern bir üst yapıya kavuşacağını ifade eden Babaoğlu, “ Güçlü alt yapıyla sağlam bir gelecek inşa ediyoruz. Alt yapısı tamamlanan tüm cadde ve sokaklarımız modern bir görünüme kavuşacak. Alt yapısı biten sokaklarımız yaya yollarıyla, sıcak asfaltıyla en güzel şekilde vatandaşımızın hizmetine sunulacak. Bu sokakta sıcak asfalt seriminin tamamlanmasının ardından Beştepeler Caddesi asfaltı başlayacak. Kademe kademe devam edecek. Şimdiden hayırlı olsun” dedi