Yeni Hendek Spor süper amatör ligi A grubunda liderliğe oynayan rakibi Erenler Sporu sahada 9 kişi kalmasına rağmen büyük bir mücadele örneği göstererek 2-0 kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Kulüp başkanı Feyzullah KÖSTERELİ sporcularına idmanda ziyaret ederek tatlı ikramında bulunarak bundan sonraki maçlarada aynı mücadele ruhu ve Hendek İlçemizi en iyi şekilde temsil etme bilinci ile maçlara çıkacaklarını söyledi.Ayrıca maçın en önemli özelliği sahada mücadele veren sporcularımızın hepsinin Hendek Sporun alt yapısından yetişip Hendek İlçemizi onurla,gururla ve başarıyla temsil etmesidir dedi.

Başarıda önemli bir yeri olan Sakarya nın önemli antrenörlerinden Sami BAĞDATLI hocamızın büyük öz veriliği mücadelesi ile Hendeğimiz yarınlarına emin adımlarla ilerlemektedir.Özellikle gençlere vermiş olduğu önem ve bunlardan almış olduğu sonuçlar bunların göstergesidir.

Erenler maçı öncesinde Hendeğimizin önemli iş adamlarından Ahmet YARICI Abimizin Bayraktepe Tesislerinde vermiş olduğu kahvaltı ve manevi desteğinden dolayı kulübümüzün as başkanı sayın Şenay SAKAL ve kulübümüzün onursal başkanı ve belediye başkanımız sayın Ali İNCİ maça yönelik vermiş oldukları galibiyet birimininde dağıtılması sporcularımız üzerinde olumlu bir motivasyon oluşturmuştur.

Kulüp başkanı Feyzullah KÖSTERELİ kulübümüze bu önemli müsabakalar esnasında verilen manevi ve maddi desteklerden dolayı şükranlarını ve teşekkürlerini ileterek desteklerin bütün Hendekliler tarafından artarak devamını diledi.