Karateciler İzmir’den 6 madalya ile döndü Hendek Belediyesi Karate Takımı, İzmir’de yapılan Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası’ndan 6 madalya ile döndü.

İzmir Halkapınar Kapalı Spor Salonu’nda yapılan Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası’na 26 sporcu ile katılan Hendek Belediyesi Karate Takımı, 1 Altın 3 Gümüş ve 2 Bronz Madalya alarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Hendek Belediyesi Karate takımından Ömer Faruk Ateş altın madalya alırken, Yasemin Alkan , Simay Durmaz ve İremnur Çelik gümüş madalya, Özlemnur Çoklar ve Yunus Emre Aydoğan Bronz Madalya aldı.

Hendek Belediyesi Karate takımı Antrenörü Nurkan Kayacık, 28 Şubat 3 Mart tarihleri arasında yapılan Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası’nda Hendek Belediyesi Karate Takımı olarak iyi bir hazırlık döneminin ardından müsabakalarda iyi bir performans sergilediklerini fakat tecrübeye ihtiyaçları olduğunu dile getirerek, Şampiyonada derece yapan sporcuları kutladığını ifade etti

İzmir’de Karate takımına sponsor olan Hendek İlçe Kaymakamlığı, Hendek Belediye Başkanlığı ve İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü, karatecilerin madalyalarla dönmesinden dolayı ilçe olarak mutlu olduklarını belirttiler.