3-4 Aralık tarihleri arasında İstanbul’da yapılan TURKİSH OPEN Karate Turnuvasına 6 ülkeden 600 sporcunun katıldığı turnuvada Hendek Belediyesi Karate Takımı 7 altın madalya,6 Gümüş madalya ve 10 bronz madalya alarak toplamda 23 madalya ile turnuvaya damga vurdu.

TURKİS OPEN Karate Turnuvası’nda Hendek Belediyesi Karate Takımından Yunus Emre Aydoğan,Aslıhan Aygüneş, İremnur Çelik, Sude Nemli, Duygu Safa,İrem Durmaz,Emine Göçlü Şampiyon olurken, Bilal Sarıoğlu,Elyesa Sevindik,Ogün Göçlü, Nurcan Çiçek,Simay Durmaz,Merve Safa ikinci,Abdülhamit Yavuz,İrem Altun,Buse Nemli, İlayda Dane,Beyza Ünlüsoy,Volkan Karagöz,Hülya Altun,Emre Özen,Ayşenur Şahin ve Kerem Ali Zeren turnuvada üçüncü oldu.
Hendek Belediyesi Karate Takımı Antrenörü Nurkan Kayacık “Bu tür şampiyonalar sporcularım açısından tecrübe ve kendilerini daha çok yetiştirme şanslarını buluyorlar. Turnuvalarda gösterdikleri performanslar ileride Türkiye,Avrupa ve Dünya şampiyonalarında tecrübe kazanmaları açısından olumlu geçiyor. Sporcularım Ocak ayında yapılacak olan Ümit Genç 21 yaş altı Türkiye Karate Şampiyonası’na da hazırlanarak,orada da başarılı olacaklarına inanıyorum.



Bizlerden hiç bir zaman desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Ali İnci’ye çok teşekkür ediyorum ” dedi.