İnci’den Kazimiyespor’a pirim sözü

1.Amatör Ligi Play Off müsabakasında Karapürçekspor’u 3-1 yenerek şampiyon olan ve Süper Amatör lige çıkan Kazimiyespor’ a Hendek Belediye Başkanı Ali İnci galibiyet pirimi sözü verdi.

500 TL pirim

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, sporcuları, teknik heyeti ve kulüp yönetimini inancın kazandığını söyleyerek tek tek kutladı. Taraftarın şampiyonluk primi sloganı atması üzerine Belediye Başkanı Ali İnci takımda ki sporcu başına 500 TL pirim sözü verdi. HGM’de Belediye Başkanı Ali İnci’nin yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu’ya Kazimiyespor taraftarı, Kazimiyespor yazılı kaşkol hediye etti.

“Sizler inandınız, bizde size inandık”

Kazimiyespor kaşkolunu takan Belediye Başkanı Ali İnci “ Biz sizlerin arkanızdaydık. Bu başarıyı getirdiğinizi görüyorum. En önemlisi Kulüp Başkanı Murat kardeşimiz bize ben Kazimiyespor’u süper lige çıkaracağım dedi. Biz hatta hazırda süper ligde olan bir takım var dedik. Ben Kazimiyespor ile yola çıktım böyle devam edeceğim dedi. Size inanıyorum. Sen inanmışsın, gençler inanmış. Süper lige çıkacağınıza inanıyorum dedim. Sizleri tebrik ediyor, kutluyorum. Önümüzde ki yıl Sezon başında 30 Bin TL yardım edeceğiz. Çok arzu etmeme rağmen maça programlarım nedeniyle katılamadım. Biz hem maddi hem manevi destek vereceğiz. Şampiyon olan tüm sporcularımızı ve kulüp yöneticilerimizi kutluyorum” dedi.

Havai fişek gösterisi

Kazimiyespor Onursal Başkanı Murat Atçı, Belediye Başkanı Ali İnci’ye sezon başından bugüne verdiği maddi ve manevi desteğinden dolayı teşekkür etti. Kazimiyespor takım kaptanı Birol ise Belediye Başkanı Ali İnci’ye daha önce şampiyon oldukları takdirde Şampiyonluk kupasını getireceklerine dair söz verdiklerini belirterek” Şampiyonluk kupamızı teslim aldığımız gün size hediye etmek istiyoruz.”dedi. Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Ali İnci, Kazimiyespor takımı ve taraftarına yemek verdi.