Hendek İlçesi sporun her dalında başarılı faaliyetler yürütmeye devam ediyor. Bu hafta sonu Oynanan Aramo Bayanlar Voleybol 3.Lig sezonunda başarılı sürdüren Hendek Spor Bayan Voleybol takımı kendi sahasında ağırladığı Ordu Telekom Bayan voleybol takımını 3-1 yendi.

Kıyasıya çekişmeli geçen 3.Lig setlerinde İlçemizi temsil eden Filenin sultanları bir kes daha başarılarını ortaya koyarak misafir takımı 3-1 lik setlerle yendi. Pazar günü oynanan müsabakada çevrede yoğun kar yağışı olmasına rağmen , ilçe genelin den gelen taraftarların ilgisi büyüktü.Söylenen tezahüratları ile filenin sultanları bir an yalnız burkamayan seyirciler görülmeye değer anlar yaşanmasına nende oldu.
 Musabaka öncesinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhurbaşkanı Rauf DENKTAŞ’ın vefatı ve Fenar Bahçe Futbol Takımının 'Ordinaryüs' lakaplı efsane futbolcusu Lefter KÜÇÜKANDONYADİS için saygı duruşunda bulunuldu.
Rakibini Son sette 25-17 puanlar ile kazanan ve 4 set sonucunda 3-1 kazanan Hendek Bayan Voleybol takımı Kendi evinde başarısını sürdürmeye devam etti. 
Musabakayı Yöneten hakemlerin isimleri şöyleydi; Zülkani GÜLHAN, Yılmaz SEVİNÇ
Hendek Bayan Voleybol takımının antrenörü ise İdris DEMİR olduğu öğrenilirken , musabakada hendek ilçesini temsil eden bayan voleybolcuların isimleri ; Semra , Gülşah , M.Çağlar, Zerrin , Betül, Pelin , Esma, Gizem bu şekildeydi
Ordu Telekom spor antrenörü Fatih ÖZGÜL olduğu öğrenilirken oyuncuların adları şöyleydi ; Öznur, Mervenur ,Merve, Aycan , İrem , Derya, Özge , Emine , Eliza olduğu öğrenildi. 

HENDEK BAYAN VOLEYBOL TAKIMI


ORDU TURKTELEKOM BAYAN VOLEYBOL TAKIMI 



Hendek Haber Ekibi olarak Takıma başarılar dileriz.