Hendek Belediyesi Karate takımı Milli takım sporcuları Nurcan Çiçek ve Büşra Tosun,Antrenörleri Nurkan Kayacık ile birlikte Meşale İnşaat Yönetim kurulu Başkanı İş adamı Talha Sunman’a teşekk ziyaretinde bulundular.
Meşale İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Talha Sunman’ı makamında ziyaret eden Karate Milli Takım sporcuları Nurcan Çiçek ve Büşra Tosun kendilerine her zaman maddi ve manevi destek verdiği içi teşekkür ederek çiçek takdim ettiler.
Meşale İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Talha Sunman “ Sporcularımızın başarıları bizleri çok mutlu ediyor.Aldıkları Eğitimin yanı sıra Sporda da başarılı olmaları ilçemizi başarılı bir şekilde temsil edeceklerine inanıyorum.Milli takımda da başarılı olarak önümüzde ki Akdeniz turnuvasında en güzel şekilde temsil edeceklerine ve Dünya Şampiyonasında da dereceye gireceklerine inanıyorum.Bizle elimizden geldiğince sporcularımızın yanında olmaya devam edeceğiz.Sporcuların bugüne gelmes emek sahibi olan Antrenör Nurkan Kayacık’a da teşekkür ediyorum” dedi.
Antrenör Nurkan Kayacık ise her zaman maddi ve manevi destek veren iş adamı Talha Sunman’a çok teşekkür ettiğini ifade etti.
Hendek Belediyesi Karate takımı Milli Sporcuları Nurcan Çiçek ve Büşra Tosun Milli takım kampını tamamlamalarının ardından 3-6 Eylül Tarihleri arasında İtalya’da yapılacak olan Akdeniz Turnuvas katılacaklar.