Hendek’te heyecan dorukta

Hendekli 2 sporcu Avrupa Şampiyonası’nda

Türkiye Şampiyonası’nda şampiyon olarak milli takım kampına katılan Nurcan Çiçek(+59 kg) ve Hümeyra Beyza Ünlüsoy (47 kg) 8-9-10 Şubat tarihlerinde Konya’da yapılacak olan Avrupa Ümit-Genç ve 21 Yaşaltı Karate Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecekler. Genç sporcular hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söylediler.

Heyecan yapmayın

16 Ocak’tan bu yana Konya Rixos Otel’de kampta olan Nurcan Çiçek ve Hümeyra Beyza  Ünlüsoy’u kamp yaptıkları otelde ziyaret eden Hendek Belediyesi Karate Antrenörü Nurkan Kayacık, sporcularına moral verdi. Kayacık, Çiçek ve Ünlüsoy’un rakiplerinden kat kat iyi olduklarını ve tek problemin heyecan olduğunu söyledi.

KON TV, canlı verecek

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’de genç sporculara başarılar dileyerek, “Daha önce çeşitli dallarda Avrupa ve Dünya Şampiyonu çıkardık. Şampiyonlarımızı arabayla ödüllendirdik. Nurcan ve Beyza’dan da şampiyonluk bekliyoruz.”diye konuştu.  Ünlüsoy ilk maçını 8 Şubat Cuma günü 13.30’da, Çiçek ise ilk maçını 9 Şubat Cumartesi günü saat 15.30’da yapacak. Avrupa Şampiyonası, KON TV’den canlı yayınlanacak.