Hendek’in gururlarından iki madalya

Şampiyonlar fırtınalar estirdi

“ Türkiye geneli bayanlarda, 4 madalyadan ikisi Hendek’ten “

42 ülkeden 1400 sporcunun katıldığı,  Konya’da yapılan Avrupa Ümit-Genç ve 21 Yaşaltı Karate Şampiyonası’nda, Türkiye Bayanlar Kumite dalında dört madalyadan ikisi, Hendek Belediyesi sporcuları Beyza ve Nurcan’dan geldi.

Türkiye Şampiyonası’nda şampiyon olarak milli takım kampına katılan Nurcan Çiçek(59 kg) ve Hümeyra Beyza Ünlüsoy (47 kg) 8-9-10 Şubat tarihlerinde Konya’da yapılan Avrupa Ümit-Genç ve 21 Yaşaltı Karate Şampiyonası’nda ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek, aldıkları ikincilik ve üçüncülük madalyaları ile Hendek’in gururu oldular.

Avrupa Şampiyonası’nda iki madalya

8-9-10 Şubat tarihlerinde Konya’da yapılan Avrupa Ümit-Genç ve 21 Yaşaltı Karate Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden, Hendek Belediyesi Karate Kulübü sporcuları, Beyza Ünlüsoy ve Nurcan Çiçek madalya ile döndüler. 47 Kiloda şampiyonada mücadele eden Hümeyra Beyza Ünlüsoy bronz madalya alarak Avrupa Üçüncüsü olurken 59 kiloda mücadele eden Nurcan Çiçek de gümüş madalya alarak Avrupa İkincisi oldu. Sporcuların başarıları Hendek’te sevinçle karşılandı.

Başarıların mimarı Ali İnci

Hendek Belediyesi Karate Kulübü Antrenörü Nurkan Kayacık, sporcularının başarılarından mutluluğunu dile getirerek “ Sporcularımız her zaman olduğu gibi büyük mücadele vererek, yine bir başarıya daha imza attılar. Onlarla gurur duyuyorum. Hendek’imize yine bir başarı kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Bu başarılarımızın mimarı Belediye Başkanımız Ali İnci’ye bizleri yalnız bırakmayıp destek verdikleri için teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun “ Dedi.