Hendek Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü sporcuları hafta sonu yapılan Okullararası il seçmelerine damgasını vurdu.  Hendekli güreşçiler 9 birincilik, 1 ikincilik alarak tüm madalyaları silip süpürdüler.
9 birinci, 1 ikinci
Hafta sonu yapılan Okullararası İl Seçmelerine 10 sporcuyla katılan Hendek Güreş İhtisas Kulübü, seçmelerde şov yaptı. 13-14 yaş grubunda 38 kg’da Yasin Karaman, 42 kg’da Batuhan Eryılmaz, 47 kg’da Uğurcan Demiral, birinci olurken, Aytürk Yaşar ikinci oldu. 15-16 yaş grubunda 42 kg’da Tahsin Armağan, 47 kg’da Onur Bektaş, 69 kg’da Bayram Ali Han, 74 kg’da Hakan İmak, 85 kg’da Metin Temizce birinci oldu. 17-18 yaş grubunda ise 66 kg’da Ensar Karabacak birinci olarak seçmelere Hendek damgasını vurdular.
Dünya şampiyonları geliyor
Hendek Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü Antrenörü Sefer Sarı, Hendek’in güreşte daha önce de çok önemli başarılara imza attığını belirterek, “Kulübümüz Avrupa ve Dünya Şampiyonları çıkararak bu konudaki başarısını kanıtlamıştır. Yunus özel, Ümit Bedel gibi şampiyonlar çıkaran kulübümüz de yeni Dünya Şampiyonları yetişmektedir. Bizi izlemeye devam edin.” Dedi.