İlçemiz Takımların dan Hendek Gençlik Spor Cumartesi Erenler Sahasında Oynanan Yıldırım Spor Maçında havada uçuşan kırmızı kartlar ve tartışmalı anların yaşanmasına aldırmayarak başarılı bir futbol sergilemeyi sürdürerek üç puan alarak erenlerden Hendek’e sevinçli bir şekilde dönüş yaptı.



B Grubu amatör lig maçlarında almış olduğu başarılı sonuçlar ile ilçemiz Hendek’i adını zikrettiren Hendek Gençlik spor maç başlangıcında alınan kırmızı kart ile 10 kişi oynamasına rağmen son dakikada Hendek Gençlik spor futbolcularından ilk golü Samet'in atmasıyla sona eren ilk yarı sonrasında ikinci yarıda Selçuk’un atmış olduğu üçüncü gol ile beraberliği galibiyete çevirdi. 




Maç sonrasında rakip takım sporcuları tarafından yapılan söylemler sonrasında arbedeler yaşandığı, bu arbedeler sonucunda her iki futbol takımından birer futbolcuya kırmızı kart verildiği öğrenildi. Soyunma salonlarının önüne kadar gelen tartışmalı anları çevredeki ekipler güçlükle sakinleştirebildi. 

Ev sahibi takım Yıldırım Sporun antrenörü Murat GÖKTÜRK , İlçemiz Hendek Gençlik spor antrenörü Sami BAĞDATLI’lıydı. 
Erenler Sahasında oynanan futbol müsabakasını yöneten hakemlerin isimleri şu şekildeydi ; Serkan ÖNSAL, Göksel ATAOĞLU, Saime AKAN