Hendek Belediyesi Gençlik Merkezi Spor Kulübü tarafından 19 Mayıs Gençlik ve spor bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen yüzme yarışmasında sporcular kıyasıya yarışırken, toplam 176 madalya dağıtıldı.

4 kulüp 86 sporcu katıldı

Sakarya Gençlik ve Spor Kulübü, İstanbul Aydınoğlu Yüzme Kulübü, İstanbul Anadolu Gençlik Yüzme Kulübü ve Hendek Gençlik Merkezi’nden yaklaşık 86 sporcunun katıldığı turnuva Hendek Belediyesi Gençlik Merkezi ve Kapalı Yüzme Havuzu Kompleksi’nde gerçekleşti.

176 madalya

4 kulübün katıldığı Hendek Gençlik Yaz Kupası Yarışmalarında yüzmenin tüm stilleri (serbest, sırtüstü, kurbağa, kelebek) ve bayrak yarışları yapıldı. Sakarya Gençlik Ve Spor Kulübü toplamda 6 sporcuyla katılıp 7 madalya, İstanbul Aydınoğlu ve Anadolu Gençlik Yüzme Kulübü toplamda 40 sporcuyla katılıp 81 madalya, HGM Yüzme Kulübü toplamda 40 sporcuyla katılıp 88 madalya aldı.

Hedefler büyük olmalı

Yarışmaya katılan yüzücülere başarılar dileyen Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, “Havuzumuz yeni açılmasına ve kulübümüz yeni olmasına rağmen hocalarımızın ve sporcularımızın gayreti, velilerimizin de desteği ile güzel sonuçlar alıyoruz. Buraya gelen tüm sporcu ve velilere teşekkür ediyorum. Alınan sonuçlar tabii ki güzel ama bence sporcularımızın hedefi Avrupa ve Dünya şampiyonlukları olmalı. Hedeflerimizi yüksek koymalı ve ona ulaşmak için mücadele etmeliyiz. “dedi.

Plaket verdi

Başkan İnci, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen yüzme yarışmasına katılan tüm kulüplere teşekkür ederek, onlara Hendekle ilgili bilgi verdi. Sporcuların kıyasıya mücadele ettiği yarışlarda ailelerin heyecanı görülmeye değerdi.  Yarışma sonunda Hendek Gençlik Merkezi Düğün Salonu’nda gerçekleşen ödül törenine Hendek Belediye Başkanı Ali İnci,  HİMPAŞ Genel Müdürü Talip Ulaş, AK Parti Hendek eski İlçe Başkanı Şenay Sakal, Yüzme Antrenörler, Arzu Agin, Aslı Ulaş, Gökhan Keskin ve veliler katıldı. Başkan İnci, turnuvaya katılan kulüplere plaket verdi.