Hendek Belediyesi karate takımından Başarı üstüne başarı

Karatecileri tutmam ne mümkün!

Hendek Belediyesi Karate takımı İstanbul’da yapılan Uluslar arası 26.Boğaziçi Karate turnuvasına 12 sporcu ile katıldı. 7 Ülkeden 562 sporcunun katıldığı Uluslar arası 26. Boğaziçi Karate turnuvasına katılan Hendek Belediyesi karate takımı 3 gümüş madalya ve iki bronz madalya alarak ilçeye döndü.

Hendek Belediyesi karate takımından H.Beyza Ünlüsoy,Kübranur Büyüktazim ve Aydan Başkurt Gümüş madalya alırken, Aslıhan Aygüneş ve Doğan Ateş bronz madalya aldı.

Hendek Belediyesi Karate takımı Antrenörü NurkanKayacık “Kulübümüz olarak Ülkemizde yapılan tüm karate şampiyonalarına sporcularım ile katılarak onların tecrübelerinin artmasını sağlıyoruz.Bu amaçla her geçen gün daha çok tecrübe sahibi olarak turnuvalarda başarı ile ilimizi ve ilçemizi temsil etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.Bundan sonra da şampiyonalarda ilimizi ve ilçemizi ,uluslar arası alanda da Milli takımımızı en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Hendek Belediyesi karate takımı 26-28 Nisan tarihleri arasında İstanbul Bağcılar Olimpik spor salonunda yapılacak olan 23 Nisan Dünya Çocukları Karate Turnuvası’na yaklaşık 30 sporcu ile katılacak. Kayacık hedeflerinin bu turnuvadanda madalya ve madalyalarla dönmek olduğunu açıkladı.