Türkiye Ümit Genç  21 Yaş Altı Karate Şampiyonası Avrupa seçmeleri sonucu Hendek Belediyesi Karate Takımı’ndan Büşra Tosun ve Doğan Ateş 10-12 Şubat 2012 tarihinde Azerbeycan’ın Başkenti Bakü’de yapılacak olan Ümit Genç  21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Milli Takım kadrosuna seçildi. 

 Antrenör Nurkan Kayacık “Bursa’da yapılan turnuvada sporcularımın performansı beni mutlu etti.İlçemiz adına Avrupa şampiyonasında Ülkemizi temsil edecek sporcularımın orada da başarılı olacaklarına inancım tam.Turnuvada başarılı performans sergileyen tüm sporcularımı kutluyorum.Milli takım kadrosuna seçilen sporcularımın kamp dönemini en güzel şekilde geçirerek Avrupa Şampiyonası’nda ilçemizi,ilimizi ve ülkemizi en güzel şekilde temsil ederek derece yapacaklarına inanıyorum” Dedi. 

Türkiye Ümit Genç  21 Yaş Altı Karate Şampiyonası’nda 8 Ocak’ta yapılan Avrupa Şampiyonası seçmelerine Hendek Belediyesi Karate Takımı’ndan  Büşra Tosun,Nurcan Çiçek,Doğan Ateş,Numan Başaran,Beyza Ünlüsoy ve Mutlu Altuntaş katıldı.
Hendek Belediyesi Karate Takımı Bursa’da yapılan Türkiye Ümit Genç  21 Yaş Altı Karate Şampiyonasına 14 sporcu ile katılmasının ardından Büşra Tosun,Nurcan Çiçek ve Doğan Ateş birinci olurken,Tuğçenur Büyüktazim ikinci,Kerem Ali Zeren üçüncü olarak turnuvada başarılı performans sergilediler.
Büşra Tosun ve Doğan Ateş, Karate Milli Takımının 11 Ocak Çarşamba günü Antalya’da yapacağı Avrupa Şampiyonası öncesi 10 günlük hazırlık kampına katılacaklar.