Hendekli karateciler Edirne’de

Hendek Belediyesi Karate Kulübü sporcuları, Ümit Genç Türkiye Kulüplerarası Karate Şampiyonası’na katılmak için Edirne’ye gidiyor.

Türkiye Kulüplerarası Ümit-Genç Karate Takım Şampiyonası 25 - 26 Mayıs 2013 Tarihleri arasında Edirne Mimar Sinan Spor salonunda yapılacak. Şampiyonaya Hendek Belediyesi Karate Kulübü sporcularından, bayanlarda Nurcan Çiçek, Tuçenur Büyüktazim, Emine Göçlü, Dilara Birinci, Beyza Ünlüsoy, Kübranur Büyüktazim ve Aslıhan Aygüneş katılırken, erkeklerde Doğan Ateş, Volkan Karagöz, Numan Başaran, Enes Malik Ateş ve Bilal Recep Sarıoğlu katılacak.

Hedef İlk üç

Hendek Belediyesi Karate Kulübü Anterenörü Nurkan Kayacık’ın da sporcularını yalnız bırakmayıp katılacağı şampiyonada, Kayacık sporcularına güvendiğini belirterek “ İyi ve sıkı bir hazırlık dönemi geçirdik. Sporcularımızın en iyi derece ile Hendek’imizi temsil edip döneceğimize inanıyorum. Bu şampiyonada ilk üçe giren kulüpler 8-10 Haziran tarihleri arasında Sırbistan’ın Montenegro Kenti’nde yapılacak olan Avrupa Bölgeler Kupası’na, katılacak. Hendek Belediyesi Karate Kulübü olarak Avrupa Bölgeler Kupası’na katılmayı oradan da derece ile dönmeyi hedefliyoruz. Başarılarımızın mimarı Hendek Belediye Başkanımız Ali İnci’ye ve sporcularımızın ailelerine ve destek olan kurumlara teşekkür ediyoruz “Dedi.

Derece bekliyoruz

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci sporculara başarılar dileyerek “ 25 - 26 Mayıs 2013 Tarihleri arasında Edirne Mimar Sinan Spor salonunda yapılacak olan şampiyonada sporcularımızdan takım olarak derece alıp, bir dahaki yapılacak olan şampiyonalarda da her zamanki gibi Hendek’imizi en iyi şekilde temsil edip derece ile dönmelerini bekliyoruz “ Dedi.