Bursa da oynan müsabakaya morel men yüksek bir şekilde katılan Hendek Spor bayan voleybol takımı. Ev sahibi takım karşısında mağlup oldu.
Kıyasıya geçen DSİ nilüfer maçı öncesi oynamış olduğu müsabakalarda başarılı bir çizgi çizen Hendek Voleybol takımı gurup maçlarındaki yeriyle göz doldurmaktaydı. Ev sahipliği yapmış olduğu tüm maçları alan sultanlar bu kez Bursa nın DSİ Nilüfer takımına karşı almış olduğu setlerle ve sayılarla mağlup olmayı başaramadı.
Oynanan Müsabakanın setleri şu şekilde olduğu öğrenildi; Birinci Set - 25-23, İkinci Set 19-25, Üçüncü Set 25-19, Dördüncü Set 25-21’lik sayılarla 3-1 mağlup oldu.
Her ne kadar yensede yenilsede ilçemizin adını en iyi şekilde temsil eden bayan voleybol takımı ve hocasına ilçenin büyük bir teşekkür etmesi gerekmekte, yıllardır ilçemiz gençlerini voleybol konusunda yetiştiren ve çok çeşitli hazırlık takımlarının kadrolarına hendek den oyuncu yetiştiren İdris DEMİR hocaya başarılı çalışmalarından ötürü teşekkür etmek ve desteklemek bir borçtur.