Belediye Başkan Adayı Ali Kemal SOFU 31 Mart seçimlerine az zaman kala, bu son düzlükte gece gündüz dolu dolu programlar yaparak, Her mahallede Hendek halkıyla bir bütün olma gayreti gösteriyor.  Yaptığı her programda konuşmaları ile gönülleri fetih eden SOFU kitlelere hitap ederken, birliktelik mesajları vererek, hizmet noktasında emaneti ehline vermenin önemi vurguluyor. 


Öncelikle Necatipaşa mahallesinde vatandaşlar ile bir araya gelen, SOFU ile UNCUOĞLU mahalle sakinlerine hitap etti. Konuşması esnasında Sakarya Milletvekili Recep UNCUOĞLU “ biz Cumhur ittifakına inanıyoruz. Liderlerimize inanıyoruz deyip, Cumhur İttifakına gönül verenlerin bu duruşunu sen! Hiçe sayarak, böyle kritik bir zamanda benlik mücadelesine gireceksin. Bu yaklaşım önce devletim, milletim demek değildir. Senin yaptığın şey her şeyden önce BEN! demektir. Önce BEN! Ben de Cumhur ittifakındayım bana da oy verin fark etmez demek milletin aklıyla da dalga geçmektir. Böyle bir zamanda bu sadakatsizliği yapıyorsan, sen bir daha o trene binmeyi asla aklının ucundan geçirme! Bugün Milliyetçi Hareket Partisinin bütün unsurları ile kol kola, omuz omuza Sakarya’nın her köşesinde beraber çalışıyoruz. Cumhur İttifakında benlik olmaz. Cumhur ittifakında ÖNCE VATANIM, ÖNCE MİLLETİM olur.” Dedi.


Necatipaşa mahallesi sonrası ikili Bayraktepe mitingine geçerek burada halka hitap etti. ‘’Cumhur İttifakı adayı olarak buradayız. Cumhur İttifakı partili, partisiz bakmaksızın, yüreğinde vatan ve bayrak aşkı olan herkes liderlerinden bir talimat almadan sokaklara çıktılar. Cumhur İttifakı da bu halkın hainlere karşı kenetlenmesi, omuz omuza mücadelesi ile ortaya çıkmıştır. Mesele ne koltuk, ne mevki ne de makam meselesidir, mesele Türkiye’ye sahip çıkmaktır. Mesele ‘Yeni ve Büyük Türkiye’ meselesi, ülküsüdür. Bize Cumhur İttifakı’na sahip çıkmak düşer, bize liderlerimize sahip çıkmak ve onları mahcup etmemek düşer. Cumhur İttifakı adayı ben değil farklı bir isim olsaydı bugün ki şevk ve azimle yine çalışırdık çünkü bizim meselemiz koltuk meselesi değil. Bizim meselemiz memleket meselesi.’’ dedi.


Ali Kemal SOFU kimdir sorularına Bayraktepe’den de cevap veren SOFU uzun yıllardır sivil ve siyasi teşkilatlarda görev aldığını söyledi. Yedi yıldır ilçe başkanlığı görevinde bulunduğunu ve bu süre zarfında Hendek’e katkılarının ortada olduğunu ifade eden SOFU tüm olumsuz söylemlerin bilinçli olarak üretildiğini fakat Hendek halkının yapılan hizmetlerden haberdar olduğunu söyledi. 


Siyasi Polemiklerle Hendek Halkını Yormak İstemiyoruz


Diğer adaylar tarafından bilinçli olarak yürütülmekte olan karalama politikalarına cevap veren SOFU ‘’Hendek’in hangi noktadan hangi noktaya geldiği ortada. Hendek’e çivi çakmadı diyenler, yirmi senedir ne yaptı diyenler acaba çivi çakmayı biliyorlar mı?’’ ifadelerini kullandı. Diğer adayların meclis üyeleri hakkında Şampiyonlar Ligi benzetmesine Bayraktepe’den yanıt veren SOFU ‘’Hangi ligde oynadın da şampiyon oldun? Ne yaptın ki sana şampiyonluk unvanı verildi. Meclis Üyesi diyorsanız işte davasına aşık, işte hizmet ehli, iş yapacak üyelerimiz.’’dedi. Projelerini de Bayraktepeli mahalleliler ile paylaşan SOFU bir çok kamu kurum ve kuruluşları ile ortak çalışma yapacaklarını ve belediye kasasından en az miktarda maddi çıkış sağlanacağını hatırlattı. 


Açıkladığı projeler ile Bayraktepe mahallesinden çok olumlu tepki alan SOFU Hendek’in baştan başa değişime uğrayacağını, hayata geçirilecek hizmetler ile sadece Hendek değil Türkiye ve hatta uluslararası alandan dahi ziyaretçi çekeceğini söyledi. 

Haber:  Ak Parti Hendek Skm ( Seçim Kordinasyon Merkezi ) Basın Bülteni