2. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü BODUR’ un düzenlediği İş adamları konferansına, Sakarya 25.Dönem Milletvekili Ali İNCİ, (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Akgün ALTUĞ, Ak Parti İl Başkanı Yunus TEVER, Cumhur İttifakı Ak Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem YÜCE, Cumhur İttifakı Ak Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal SOFU ve STK Başkanları  katıldı. 


Programda Sakarya için projelerine değinen YÜCE Cumhur İttifakı olarak girişimcilerimizle işbirliği içerisinde çalışarak, Arge ve pazarlama konularında işadamlarına destek olacağını ve ülkemizin istikrarı, ekonomik büyümesi için iş dünyamızın öneminin farkında olduklarını belirtti. İlimizi ve İlçemizi Cumhur İttifakı ruhuyla Ali Kemal SOFU Başkanımız ile birlikte Marka haline getirmek için çalışacaklarını ifade etti. 

Ardından bir dizi STK ziyaretlerinde bulunan YÜCE ve SOFU,  S.S. 79 Nolu 2. OSB Tırcılar ve Kamyoncular Kooperatifi, Muhtarlar Derneği, Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Bayraktepe Derneğine yaptıkları ziyaretlerde” esnaflarımız ile güçlü bir birliktelik oluşturarak hem şehrimize hem de esnaflarımıza katkılar sunacağız. Meşru ve makul her talebe açığız. Büyükşehir ve ilçe belediyemiz ile birlikte Hendek’e en iyi hizmetleri sunacağız.İnşallah Hendekli Hemşerilerimizin tercihi hizmetten ve Cumhurdan yana olacaktır.” İfadelerini kullandı.