Hendek Teşkilatının Pazar günkü Proğramına katılan Ali İhsan Yavuz , Osman Yılmaz Caddesindeki esnaf gezilerinin ardından ilçe yönetim üyesi  Macide Ataç ın düğününe katıldı . Düğünden sonra Hendek Kadın Kollarının düzenlediği ev toplantılarınada katılan Yavuz , 19:30 da Yarıca mahallesindeki kahvenahede vatadaşlarla buluştu  20 : 30 da Hamantepe de Nişan cemiyetine katıldı ve kahvehanede vatandaşlarla görüştü 21:30 da Yeşilvadi kahvehanesinde vatandaşlarla görüşüp sorunlarını dinledi .

Ali İhsan Yavuz , yaptığı  konuşmalarda "Artık ülkemizde kriz olacak korkusu yok , artık ülkemizde başörtüsü sorunu yok , artık akşam yattığımızda sabah ne olacak kaygısıda yok, 10 yılda bir darbe olurdu  şimdi artık darbe olacak korkusuda yok. Artık insanlarımız önümüzdeki 5 yılın 10 yılın planlarını yapacak düzenli gelirleri var .Hastanelerde  vezneyi döner sermaye gibi yerleri bile unuttuk . Tc kimlik numaranı biliyorsan istediğin birile rahatlıkla gidebiliyorsun.

Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde sizler  destek verdiniz o günleri aştık sizler bu desteği vermeseydiniz şuan eski Türkiyedeki o kriz ve bulanık ekonomi hala devam ederdi .  Gezi olayları ve 17 - 25 aralık olaylarını gördünüz duydunuz ülkemizde hala kaos isteyen , kriz isteyen ve darbe isteyen zihniyetler var bu yüzden yeni Türkiye için şimdi sizlerden daha güçlü destek istiyoruz . Yeni Türkiye yeni Anayasa ile birlikte oluşumunu tamamlamış temelleri sağlam atılmış bir ülke olacağız ". dedi

Ali İhsan Yavuz 22: 30 da Hendek ilçesinden ayrıldı.