Sakarya Ak Parti Milletvekili, AK Parti SKM Başkanı Ali İhsan Yavuz, AK Parti Hendek İlçe Teşkilatına “hayırlı olsun” ziyaret yaptı. Ali İhsan Yavuz’u, AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Kadın Kolları başkanı Bedia Yılkın, Gençlik Kolları Başkanı Fadıl Fide ve Partililer karşıladı.
 
 
Başkan Sofu, “ Biz Hendek’i Kocatöngel den Dikmene , Beylice den Paşaköye kadar komple kucakladık. Meslek gurupları ve etnik yapıyı, gençlerin ve bayanların kontenjanına dikkat ederek, eski ve yeni yöneticileri harmanlayarak, tüm Hendek’i temsil edebilecek bir yönetim oluşturduk. Kadın Kollarımız, Gençlik kollarımız ve parti yöneticilerimizle seçimlere hazırız” Diye konuştu.
 
 
Başkan Püsküllü, “Parti Yönetimi, Kadın Kolları, Gençlik Kolları kongreler bittikten sonra çalışmalara hızlı bir şekilde başladı. Bende belediye başkanı olarak, teşkilatımızla birlikte çalışmalara katılıyorum. Her konuda teşkilatımın yanındayım. Ak Partide yedek, asil diye ayırım olmaz. Herkes çalışmalara katılır. Sadece rahmetli olunur. Ölene kadar Ak parti için çalışacağız” Diye konuştu.
 
MİLLETVEKİLİ ALİ İHSAN YAVUZ, “ERKEN SEÇİM YOK” AÇIKLAMASI YAPTI!...
 
AK Parti Seçim Koordinasyon Başkanı Ali İhsan Yavuz, seçim takvimini açıkladı. Milletvekili Yavuz, “ Ben AK Parti de SKM başkanıyım. Yetkili biri olarak ve kesin olarak söylüyorum. AK Partinin gündeminde asla erken seçim yok. Yerel Seçimler, Mart 2019’da, Genel seçimler, Kasım 2019’da yapılacaktır. Bunun aksini söyleyenlere inanmayın” Dedi.

 

ALİ İHSAN YAVUZ’UN KONUŞMASINDAN BAZI ÖNEMLİ NOTLAR!...
- Hendek Teşkilatı güçlüdür Gerek İlçe Başkanımız Gerek Belediye Başkanımız Çekirdekten geldikleri için Tecrübelidirler. Bu secimler öncesi Bütün teşkilat görevlilerin başkanları yormasını istiyorum. İki başkanımızda, bu parti için elinden geleni yapıyor. Siz, iki başkandan çalışmalar için  her şeyi isteyin. Onlar elinden geleni verirler” 
 
- Bizim tabanımızda kendini feda etme ruhu var. 15 Temmuz gecesi bunu gördük. Gerçi bazı tabanlardan da, kendini feda etmeye çalışanlar oldu. Fakat, bu bizim tabanımızda daha çok oldu!...
 
-Emasya Protokolünü AK Parti kaldırdı. Emasya protokolüne göre Türk Silahlı Kuvvetleri, Valiye, Kaymakama ve Emniyete sormadan istediği operasyonu yapıyordu. TSK İç Hizmet Kanunun 35. maddesi askere ihtilal yapma yetkisi veriyordu. Biz bunların hepsini kaldırdık.
-ABD’yi dünyanın en zengin devleti olarak gösteriyorlar. Dünyada en çok borcu olan ABD nasıl zengin gösterilebilir? ABD Vatandaşlarının bir bölümü, ABD’nin batacağına inanıyor!...
 
- Recep Tayyip Erdoğan bir dünya markası! Recep Tayyip Erdoğan, bir dünya lideri! Recep Tayyip Erdoğan Türkiye’yi aştı! Recep Tayyip Erdoğan ümmeti aştı!...
 
-Recep Tayyip Erdoğan, Dünya 5’ten büyüktür dedi. Bu slogan Kolombiya’da atıldı. Recep Tayyip Erdoğan’ı artık tüm dünya tanıyor!...
Milletvekili Ali İhsan Yavuz, toplantının sonunda, kendisine yapılan sıcak karşılama için, teşekkür ederek konuşmasını bitirdi.