Perşembe Günü Sakarya’ya gelen Cumhuriyet Halk Partisi nin 37 Milletvekillinden 2 Vekil Hendek’te Perşembe ve Cuma Günü ilçe genelinde ziyaretlerde bulundu…

Gerçekleştirilen Ziyaretlerin ilk durağı ilçe merkezinde gerçekleştirilirken, programa Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Gamze TAŞÇIER ve İstanbul Milletvekili Özgür KARABAT ile birlikte ilçe esnafı ve vatandaşın sorunları dinlendi.

Gerçekleştirilen ziyaretlerin ikinci durağı Hendek Küçük Sanayi sitesinde gerçekleştirildi. Çiçeği Burnunda yeni başkan seçilen Sedat Demirel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan heyete Cumhuriyet Halk Partisi Hendek İlçe Başkanı Nihat Bayraktar ve Kadın Kolları yönetimi katıldı.

Küçük Sanayide çalışmakta olan esnafı tek tek ziyaret eden Milletvekilleri esnafın sorunları dinleyerek, Şunları Belirttiler ; “Esnaf zor durumda borç yükü altında ezildi,artık sadece günü kurtarmak için çalışıyor. Sanayi Esnafımız Çarkların dönmesi için bir an önce destek bekliyor.” dediler.

Ardından Hendek  Çamlıca ve Puna Ortaköy’ü ziyaret etlerde bulunan vekiller orada şunları belirttiler ;” Her yerde her alanda sıkıntı çok büyük;Köylü perişan ürettiğinin karşılığını alamıyor,
Mazot, gübre, elektrik zamlarına yetişemiyor. Köy tüzel kişiliklerine ait  atalarından kalan arazilerin satışlarına şiddetle karşı.”

İlçede iki gün zaman geçiren Ankara Milletvekili Gamze TAŞÇIER ve İstanbul Milletvekili Özgür KARABAT bu dopdolu zaman ve vatandaşların dertlerinin çözüme kavuşturulması için Ankara da büyük çaba gösterdiklerini belirterek İlçe Başkanı Nihat Bayraktar’a teşekkürlerini dile getirdiler.