Gerçekleştirilen toplantıda, Dikbayır, Vekil olma süreci sonrası Hendek ilçesinde sık sık yer aldığını belirterek, Hendek den gelecek olan her talep başımızın üstünde yeri var dedi.

"Ankara Baro Başkanı Korkunç Bir yanlış yapmıştır. Ogün gereken tepkiyi verdik. Bugünde Yapılan Yanlış, Konuşuyoruz Konuşuyoruz aynı yere gidiyoruz. Ya bu ülkede, Adalet iyice geriye gitmeye başladı, Bak Şimdi Şunu konuşuyor Avukatlar… Artık Adaletle Hukukla işi olan Akp Teşkilatlarına gidiyor… Asıl sorun o… Benim Hayatımda hiç birşey değişmedi. 30 yıllık arkadaşlarım Hendek’te Haftanın 3-4 günü ankaradayım, sorumlu olduğu için yerine getiriyorum,  dönüp dolaşıp geleceği yer burası. "

"Hendek’e geleceğim, bana kişisel taleplerin dışında bir talep gelmedi. Hendek hiçbir sorunu yok. Şimdi  bir yerden birşey gelmeden bir yere gittiğimde shop yapmış gibi oluyorum. Hendek’in tüm sıkıntılarına talibiz çözmek için elimizden geleni yaparız dedi. Hendek’in bir sorunu gelmedi, kişisel taleplerin dışında bir talep gelmedi. Şimdi bir yerden bir teklif gelmeden senin oraya gitmen bana şov yapma siyaseti geliyor. Bende bunu sevmiyorum. Bana kurumsal bir sorun geldiğinde eğer onunla ilgilenmezsem gelin onu benim suratıma vurun. Biz vatandaşlarımızın sesi olmaya çalışıyoruz. Siz basın temsilcilerine bizim bu sesimizi kamuoyuna duyuracaksınız. Elimden ne gelirse yapmaya çalışıyorum. Sakarya’nın genelinde bizim en büyük problemimiz deprem deprem” dedi.

Dikbayır Gelecek zaman diliminde Hendekli basın mensupları ile zaman zaman toplantılar düzenleyerek, ilçe sorun ve çözümleri noktasında çalışmalarını sürdüreceğini, Hendek İlçe Teşkilatlarının bu konuda duyarlı olacağını belirtti.