Cumhuriyet Halk Partisi Hendek ilçe örgütü geleneksel Salı toplantısını yaptı. CHP İlçe başkanı Reyhan AZAK geçen hafta yapılan CHP İl Başkanlığı seçimi ve sonuçları hakkında üyelere bilgi verdi.  
       


Ülkemizdeki genel siyasi gidişata dair yorumlarda yapan CHP ilçe başkanı Güneydoğuda güvenlik görevlilerimizin ve masum vatandaşların ve ölümünden üzüntü duyduğunu sorumluların başta PKK terör örgütü ve hükümetin yanlış politikaları olduğunu ifade etti.



Geçen hafta CHP Hendek ilçe örgütüne üye olan aslen Beylice mahallesinden olup yıllardır Ankara'da ikamet ettikten sonra Hendek'e dönen Hülya ÇAKIR parti üyeleriyle tanıştı. Lapşıpha Hülya ismini kullanarak yayınlanmış ''Ben Tesadüf Değilim'' adlı bir şiir kitabı olan Hülya ÇAKIR 2 adet kitabınıda yayınlamak için çalıştığını ifade etti.

Hülya ÇAKIR'a üyelik rozetini CHP ilçe başkanı Reyhan AZAK taktı.  CHP üyeleri ülkemizin sorunları ve çözümleri konusunda söz alıp görüş bildirip sohbet ettiler. 2016 yılının ülkemiz için, halkımız için güzellikler getirmesi dileğiyle toplantı son buldu.