VEKİL UNCUOĞLU’NDAN SOFU’YA DESTEK

Hayata geçirilecek olan projeler ile birlikte Hendek’in çehresinin daha modern bir yapıya kavuşacağını söyleyen SOFU aynı zamanda tüm Hendekli vatandaşların sosyal, kültürel ve sanatsal aktivitelerden maksimum derecede istifa edebileceklerini belirtti.
 
YEŞİLYURT’LU GENÇLERDEN ‘’BAŞKAN SOFU’’ TEZAHÜRATI 

Yoğun bir programa sahip olan SOFU, AK Parti Sakarya Milletvekili Recep UNCUOĞLU ile gerçekleştirdiği ziyaretlerin akabinde Yeşilyurt’ta gençlerle bir araya geldi. 

Gençlere ve gençlik kuruluşlarına önem verdiğini her platformda dile getiren SOFU Yeşilyurtlu gençlerin ‘’Başkan SOFU’’ tezahüratları ile karşılandı.

Gençlere hitap eden SOFU ‘’Projelerimizi gerek basında gerek sosyal medyada gerekse de internet sitemizde yayınladık. Projelerimizi dikkatle incelemenizde fayda var. Bu projeleri oluştururken temel aldığımız en önemli unsurlardan biri Hendekli gençlerimiz ve ihtiyaçları. Bu projeler bizim sizlere taahhüt ettiğimiz projeler ve Allahın izni ile 1 Nisan sabahı itibariyle kolları sıvayacağız. Fakat, Hendekli hemşerilerimizden, gençlerimizden istek ve ihtiyaçları doğrultusunda farklı taleplerde gelirse bunları da değerlendirerek yerine getirmek adına elimizden geleni yapacağız.’’dedi. 

Yeşilyurt ziyareti sonrası programına Dereköy ve Kocatöngel’de devam eden SOFU mahallelilerin ilgisinden memnun olduğunu ve hizmet süresi içerisinde kendilerini mahcup etmeyeceğini söyledi. ‘’İnşallah rabbimin izni, sizlerin teveccühü ile ilk etapta 5 yıllık bir hizmet süreci bizi bekliyor. Bu süreç içerisinde yapacağımız projeleri basın yayın araçlarımız ile sosyal medya ile hemşerilerimize sunduk ve çok iyi geri dönüşler aldık. Buradan anlıyoruz ki Hendekli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına yönelik projeler oluşturmuşuz. İnşallah bu projeler hayata geçmesi ile de Hendek’imize uzun yıllar yarar sağlayacaktır.’’dedi.
    
Haber:  Ak Parti Hendek Skm ( Seçim Kordinasyon Merkezi ) Basın Bülteni