Her hafta Ak Parti Hendek ilçe Başkanı Ali Kemal Sofu Başkanlığında gerçekleşen toplantıya bu hafta Sakarya Milletvekili MKYK üyesi Recep Uncuoğlu,  Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve yardımcıları katıldılar.

Toplantının açılışında konuşan İlçe Başkanı Sofu Yeni yönetim üyelerini Milletvekili Recep Uncuoğlu’na tanıttı. Sofu, haftalık çalışmaları anlatarak sözü Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’ye bıraktı.

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü yakın dönemde yaptıkları çalışmaları ve önümüzdeki dönem yapacakları çalışmaları ilçe yönetime anlattı ve yönetim kurulu üyelerinin sorularını cevapladı.

Milletvekili Uncuoğlu yeni yönetime başarılar dileyerek başladığı konuşmasına “16 yıl oldu. Her dönem her seçim her çıkarılan kanunda kısacası partimizin ve Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımızın her adımında engeller çıkardılar. Yalanlar ve karalamalarla her daim durmadan milletimizin kafasını karıştırmaya çalıştılar. Hamdolsun Genel Merkezimizin yönlendirmesi ile Teşkilatlarımız bu yalanları iftiraları milletimize anlatarak, her seçimi oylarımızı artırarak kazandık. 16 yıl oldu ama tüm teşkilatlarımızla ‘dün kurulduk, yarın seçime hazırız’ gibi çalıştık çalışmaya devam edeceğiz.

Ülkemiz üzerindeki kirli ellerin durmadığını görüyorsunuz. Bize ve sizlere düşen bu kirli ellerden daha çok çalışmaktır.

Uncuoğlu Gündeme dair bilgiler vererek konuşmasını ilçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve yeni yönetimine  “çalışmalarınızda başarılar dilerim” diyerek sözlerini tamamladı.

Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Milletvekili Recep Uncuoğlunun ziyaretinden dolayı teşekkür etti.