Ülkemizin İlerlemesini Artık Hiçbir Şer Güç Durduramayacak.

2014 yerel,2014 Cumhurbaşkanlığı,  2015 Genel ve 2017 referandum seçimlerinden sonra mahalle ve esnafları gezerek vatandaşlara desteklerinden dolayı teşekkür eden İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve yönetim üyeleri 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinden sonra teşekkür ziyaretlerine başladı. 

Sarıyer, Çamlıca ve İkramiye Mahalleleriyle ziyaretlerine başlayan Sofu ve Yönetim üyeleri ile Kahvehane ziyaretlerinde bulundu. 

Başkan Sofu konuşmasında 

“Artık yepyeni bir döneme girdik. Yeni sistem resmen başladı ve ilerleyen zamanlarda bu sistemin ülkemize ne kadar faydalı olduğunu göreceksiniz. Ülkemizin ilerlemesini bu sistemle artık hiç bir şer güç durduramayacak. 
Sapla samanı karıştıranlar, artık savunma yapan değil taarruz eden bir devlet olduğunu zamanla anlayacaklardır.  

Öncelikle terörü tamamen bitirmeyi hedefleyen Cumhurbaşkanımız gerek içerde gerekirse diğer ülkelerde ki operasyonlar ile terörü bitirme çalışmalarını sürdürüyor.  Bu çalışmalar Milli Sistem çalışmalarını önemseyen Cumhurbaşkanımızın sayesinde oluyor. Yerli üretim ile artık ürettiklerimizi de satmaya başladık.

Bu seçim ilklerin yaşandığı bir seçim oldu.

24 Haziran seçimlerinde bizlere verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Bu Seçim her konuda ilklerin yaşandığı bir seçim oldu. İlk Başkanlık, Cumhur ve Milletvekilliğinin aynı anda olması, partilerin farklı ittifaklar kurması, Seyyar Sandık uygulaması  (tabi bu uygulama sadece merkez mahallelerde oldu ileride uzak mahalleleri de kapsayacaktır), oy hesaplamalarının değişmesi gibi birçok uygulama ile tanıştık. Zamanın kısıtlı olması, Ramazan ayı nedeniyle gündüz ve gece farklı programlarla vatandaşlarımıza yeni sistemi anlatmaya çalıştık. 

Bilindiği gibi 24 Haziran'da Cumhurbaşkanlığın'da %74 Milletvekilliğinde %59.5 oranında Hendek Partimize destek verdi. Bu desteklerinden dolayı Teşkilatım adına vatandaşlarımıza teşekkür ederim”.