Güçlü İttifak Güçlü Hendek

Coşkun bir karşılamanın gözlemlendiği mahallede, Cumhur İttifakı Adayı Ali Kemal SOFU, AK Parti ilçe başkanı Hasan Serdar BAYKAL ve MHP İlçe başkanı Burhan NAMLI alana kol kola giriş yaptı.
Temel Eksiklik; İttifak

Lütfiye Köşk sakinlerine seslenen SOFU ‘’Çok değerli hemşerilerim, Mısır ve Venezuela’da olanları hepimiz ajanslardan takip ediyoruz öyle değil mi? Mısır ve Venezuela’da yaşanan bu sorunun en temel sebebi nedir, ittifak eksikliğidir.’’ dedi. 

Cumhur İttifakı’nın İlk Örneği Gezi ve 15 Temmuz

‘’Aziz halkımız gezi süreci ve 15 Temmuz hain kalkışmasında bu ayak oyunlarını görerek mukaddesatımıza sahip çıkmak için omuz omuza vermiştir. Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin lideri sn. Devlet BAHÇELİ’ nin ileri görüşlülüğü ile Cumhur İttifakı meydana getirilmiştir. Bugün bizlere düşen görev bu ittifakı güçlendirmektir. Cumhur İttifak’ı ile tüm Türkiye, Sakarya ve Hendek bu süreçten milletimizin sahip olduğu o büyük ferasetin de katkısı ile güçlenerek çıkacaktır.’’

Tek İstek, Tek Dert; HİZMET

‘’Bugüne değin gittiğimiz her alanda coşku ile karşılandık, çaldığımız her kapıda güler yüz ile karşılaştık. Bu akşamda burada bizleri yoğun bir ilgi ile karşılayan, teveccüh gösteren Lütfiye Köşk sakinlerine teşekkür ediyorum. Bizim derdimiz belli, bizim tek isteğimiz, tek derdimiz var o da Hizmet! Hendek’e hizmet, bizim boynumuzun borcu. Bu İttifak ile Allah’ın da izni ile Hendek’imizi daha ileriye taşıyacağız.’’ 

‘’Beka İçin Milli Karar, Cumhur İçin İstikrar.’’

Cumhur İttifakı’nın 31 Mart seçim çalışmalarına katılan NAMLI ‘’Beka nedir sorusuna, Twitter’ dan devlet başkanı atanan Venezuela’yı gösterin.’’ dedi. NAMLI ayrıca ‘’Liderimiz, teşkilatımız İttifak kararı vermiş ve ’Beka İçin Milli Karar, Cumhur İçin İstikrar.’demiştir. Bizlerde Hendek’imizde Cumhur İttifakı’nın zafere ulaşması için elimizden gelen her şeyi yapacağız.’’ dedi.

Lütfiye Köşk Hazır!

Lütfiye Köşk’te mahalleliye hitap eden AK Parti İlçe başkanı Hasan Serdar BAYKAL ‘’Görüyorum ki Lütfiye Köşk ittifakın bir parçası ve 31 Mart’a hazır. İnşallah bu coşkuyu 31 Mart akşamına taşıyacağız.’’  
 

Cumhur İttifak’ı Şeyhler’ de

Seçim çalışmalarını yoğun bir program ile devam ettiren Cumhur İttifakı Lütfiye Köşk programı sonrası Şeyhler mahallesindeydi. Mahalleli ile bir araya gelen Cumhur İttifakı Adayı Ali Kemal SOFU ‘’İttifak kararı ani bir karar değildi. Dünya’da ki gelişmeleri okuyan liderlerimiz ittifakı uygun gördüler.’’ dedi. 

Projeler Desteklenecek!

Şeyhler Mahalle Muhtarlığı’nın başarılı projeleri olduğunu ve bunların belediye başkanlığı sürecinde destekleneceğini söyleyen SOFU ‘’Mahallemizde devam eden ve yarım kalmış projeler var. İnşallah muhtarlığımız ile istişare içerisinde bulunarak bu projeleri tamamlayacağız ve hayata geçireceğiz.’’ 

Kültür Sanat Merkezi; HENDEK!

Mahallede ki gençlere de seslenen SOFU ‘’Sadece spor ile futbol ile değil, eğitim, kültür ve sosyal projeler ile milli ve manevi değerlerimize sahip çıkacak projelerimiz var. Biz istiyoruz ki gençlerimiz üreten Türkiye’nin, yeni ve güçlü Türkiye’nin mimarı olsunlar. Bunun için de ilçemizde aktif faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarımız ile istişare halindeyiz. Gençlerimizin eğitim, kültür, spor ve diğer sosyal gelişimlerini artırmaları adına inşallah birlikte büyük projelere imza atacağız, Hendek’i Allahın izni ile Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezi haline getireceğiz. Bunu hep birlikte Gönül Belediyeciliği ile başaracağız’’ dedi.

Cumhur İttifak’ını Hendek’te Zafere Ulaştıracağız

Şeyhler programına katılan MHP ilçe başkanı Burhan NAMLI ‘’Beka İçin Milli Karar, Cumhur İçin İstikrar, liderlerimizin aldığı karara, Cumhur İttifak’ını Hendek’te zafere ulaştırarak uyacağız. Bunun için sizlerinde bizlere destek olacağından şüphem yok.’’dedi.


Gün Birlik Beraberlik Günü  
Programda konuşan AK Parti ilçe başkanı Hasan Serdar BAYKAL ‘’Gün birlik beraberlik günü. Liderlerimizin Cumhur İttifak’ı kararı bunun en somut örneğidir.’’dedi.