Hendek Sporcu Yuvası


Programda konuşan SOFU Hendek’in bir spor yuvası olduğunu ve Hendek’e şampiyonluklar yaşatan yeteneklere sahip olduğunu söyleyen SOFU, bir üst lige çıkmayı garantileyen futbol kulüplerini de tebrik etti. ‘’Çok şükür ki bizlere şampiyonluk sevinci yaşatan yurt içinde ve yurt dışında gerçekten başarı sağlayan, müsabakalarda bayrağımızı dalgalandıran kardeşlerimiz oldu. Bizim istek ve temennimiz bu başarıları artırmak ve Hendek’e daha fazla madalya kazandıracak sporcular yetiştirmektir.’’ dedi. 


Spor Emek İster
Sportif faaliyetlerde her branşın kendine has ağır bir süreci olduğunu söyleyen SOFU tüm sporculara ve yöneticilere başarılar diledi. Hendek halkını sporla daha fazla iç içe olmaya davet eden SOFU ‘’Öncellikle her bir vatandaşımızın spor ile ilgilenmesi gerektiğini ifade etmek istiyorum. Bu konuda Atatürk Stadı ve dere boyu yapılan yürüyüş parkuru ve spor aletleri ile halkımız sağlıklı bir yaşam için bu imkânlardan mutlaka azami ölçüde faydalanmalıdır. Elbette bizlerde Hendekli vatandaşlarımız için bu imkânları geliştirecek ve çoğaltacağız.’’ dedi. 


Hendek’in Sportif Kalkınmasına Destek Vereceğiz


Hendek’te faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine branşlarına göre destek verileceğini ifade eden SOFU seçim projelerinde de bu konuya ehemmiyet gösterildiğini söyledi. ‘’Hendek’i sportif olarak kalkındırmaya ve başarılarını kat be kat artırmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bu konuda Gençlik ve Spor Bakanlığı Yardımcısı Hamza YERLİKAYA’dan da söz aldık. Allah’ın izni ile Hendek’imize güzel, başarılı yatırımlar yapacağız. Öyle ‘iller bankasında bize de ayrılan ödenek var, bizde yaparız.’ demekle olmuyor. Biz Hendek’i sadece iller bankasından gelecek olan ödeneğe mahkum bırakmayacağız. Bakanlıklarımızdan, vekillerimizden, Büyük Şehir Belediyemizden projelerimiz için gerekli desteği alacağız.’’ dedi. 


ZIMBA’dan SOFU’ya Tam Destek!


Programda konuşan Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Yaşar ZIMBA ‘’İnşallah Hendek Sporumuz süreci başarı ile tamamlayacak ve 3.lige çıkacak. Fakat burada ben Ali Kemal kardeşime de bir hatırlatmada bulunmak istiyorum. Hendek Sporun başarısı ortada ve olası 3.lig müsabakalarını oynamak için Sakarya Stadına gitmek zorunda kalacak. Bu maçların Hendek’te oynanabilmesi için tüm kriterlere uygun, tribünü bulunan bir stad istiyoruz’’ dedi. 


Cumhur İttifakı AK Parti Hendek Belediye Başkan adayı Ali Kemal SOFU’ya olan desteğini açıklayan ZIMBA ‘’Ben düşüncelerimi açıklamakta hiçbir zaman çekince duymadım. Her zaman gerçek hizmeti kim sunacaksa, kim yararlı olacaksa onu destekledim ve inanıyorum ki Ali Kemal kardeşim Hendek için başarılı işlere imza atacaktır.’’ dedi. 
 

Haber:  Ak Parti Hendek Skm ( Seçim Kordinasyon Merkezi ) Basın Bülteni