Huzur ve istikrar için AK PARTİ

AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, partisinin Seçim Koordinasyon Merkezini (SKM) ziyaret etti. Yetkililerle fikir alış verişinde bulundu.

1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimler için özellikle kendi bölgesinde çalışmalar yürüten AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, il merkezinde ve ilçeler de bir dizi ziyaretler yaparak, vatandaşlardan 1 Kasım’da AK Partiye oy vermelerini, huzurun, refahın ve özellikle istikrarın devam etmesi için desteklerinin devam etmesini istiyor.

Başarı çalışmakla yakalanır

Başarının çalışmakla yakalanabileceğini belirten AK Parti Sakarya Milletvekili İnci “Özellikle seçim dönemlerinde kurulan SKM’ler çok önemli. Vekilleri ve partilileri en iyi şekilde ve programlı olarak yönlendirip seçim çalışmalarını yapmalarına yardımcı olur ve takipçisi de olurlar. Görüyoruz ki bu seçim için kurulmuş olan SKM de çok iyi çalışıyor. Bu emeğin karşılığını inşallah 1 Kasım’da alacağız ve AK Parti tek başına iktidar olacaktır” dedi.

12 gün kaldı

1 Kasım seçimlerinin de önemine değinen İnci, "Gerek yurt içinde gerek yurt dışında bu ülkeyi seven yurttaşlık bilincini yüreğinde kor gibi büyütmüş olan herkes 1 Kasım seçimlerinin önemini biliyor. Çünkü 1 Kasım seçimleri ülkemizi bölmek ve parçalamak isteyen o kötü niyetlilere karşı kararlılığın mücadelesi. 12 günümüz kaldı. Kalan süre içinde sakın rehavete kapılmayın. Fitneciler, fesatlar ve kötü niyetliler bir takım sendromlar ortaya koyabilir. Hiçbirine kulak asmayın. İşimizi iyi yapalım. 1 Kasım akşamı onlara cevabı tokat gibi yüzlerine çarpacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun" diye konuştu.



Herkes görevini yapıyor

Milletvekili Ali İnci, “Partimizin ve SKM’nin düzenlediği programların genelinde bulunuyoruz. Sadece ülkemiz genelinde ilan edilen 3 günlük yas nedeniyle sahaya inmemeye gayret ettik ve kendi aramızda yine fikir alış verişinde bulunduk, belli çalışmalar yaptık. Herkes görevini hakkıyla yerine getirme gayreti içindedir.”diye konuştu.SKM ziyaretinde İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun, Belediye Başkan Vekili Hasan Şahin, Belediye Başkan Yardımcıları Sinan Baylan, Ahmet Kavakçı ve partililerde hazır bulundu.