“Geleceğiniz için sandıklara sahip çıkın”
 Programa Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, AK Parti Hendek Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun ve sandık müşahitleri katıldı. Seçimlerin ülkenin istikrar ve huzuru için önemli olduğunu ifade eden Hendek Belediye Başkanı İrfan Püskülü, “Geleceğiniz için sandığınıza sahip çıkın” dedi.

“Beşikte sallarız dünyayı da”

Genel Seçimler de seçiminde yürütülen çalışmaların gönüllülük esasına göre yapılan çalışmalardan oluştuğunu ifade eden Ak Parti Hendek Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun,“ Teşkilatımızın her kademesinden arkadaşlarımızın fedakarca katkıda bulunmak için can attığı bir seçim dönemi yaşıyoruz. Bu ömrünü Hendek’in gelişimine adamış Ali İnci Başkanımızın;   özellikle son 16 yılda Hendek için yaptığı çalışmalara karşı bizlerin duyduğu vefa hissinin bir tezahürüdür. Biz kadınlar, beşikte sallarız, dünyayı da. Ak kadınlar olarak bu seçimde üzerimize düşen görevi fazlası ile yerine getireceğiz.”dedi.

 

Yeni Türkiye için son viraj

Türkiye’nin önünde 3 önemli seçim olduğunu ifade eden Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, “Bu seçimlerden ilkini 30 Mart’ta birlik ve beraberlik içerisinde yaptık ve neticeyi aldık. İkinci önemli seçim ise yeni Türkiye’nin kurulabilmesi için 10 Ağustos’ta yaptığımız Cumhurbaşkanlığı seçimiydi. Bu seçim de Türkiye tarihinde ilk defa cumhurun reisini seçti.  Böylece milletle devletin bir arada buluşması gerçekleşti.  Şimdi sıra 7 Haziran seçimlerine geldi. AK parti’nin kalesi olan Sakarya’nın Hendek İlçesi’ne düşen en yüksek oranda oyu almak için çalışmak ve sandıklara sahip çıkmak olmalı. Türkiye'nin, Yeni Türkiye’yi kurmada önündeki son engel olan 2015 seçimlerinden de başarı ile çıktığımız zaman yeni Türkiye hedefinin kapısı açılacak ve Türkiye tarihi dönemeçten ve değişim sürecinden başarıyla geçecektir” dedi.