Sakarya bağımsız Milletvekili adayı Coşkun Samur seçim çalışmalarını hızlandırıyor. Mahalle kahvelerinde düzenlenen sohbet toplantılarını sürdüren  Sakarya Bağımsız Milletvekili Adayı Coşkun Samur, ilk olarak kaymakam vekili  Mehmet Yıldız'ı ziyaret etti. Mustafa Ayhan'ın önümüzdeki günlerde göreve dönmesiyle vekillik görevini tamamlayacak olan Yıldız'a Hendek'te bulunduğu dönemde gerçekleştirdiği çalışmalar için teşekkür eden Samur,Yıldız'a bundan sonraki görevlerinde başarılar diledi.
 
Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir'i de makamında ziyaret eden Samur, İstanbul adliyesinde şehit edilen Mehmet Selim Kiraz için başsağlığı dileklerini iletti. Başsavcı Aydemir'in uyuşturucu ile mücadele ve öğrencilere kariyer planlamaları ile ilgili düzenlediği seminerler içinde teşekkür eden Samur, bir eğitimci olarak gençlerin önünü açmak ve onları kötü alışkanlıklardan kurtarmak için başsavcı Aydemir'in gösterdiği çabanın takdire değer olduğunu ifade etti.
 
Emekli bir eğitimci olan bağımsız aday Coşkun ilçe milli eğitim müdürü Sabri Doğan'ı da ziyaret etti. Bir eğitimci olarak bu seçimlerde Sakarya'da eğitim camiasının sorunlarını yakından bilen bir isim olarak Ankara'da Sakarya'yı en iyi şekilde temsil etmek için yola çıktığını vurgulayan Samur,Hendek'te  son dönemde gerçekleştirilen eğitim yatırımları ile ilgili olarak bilgi aldı.
 
Sakarya Bağımsız Milletvekili adayı Samur   İlçe Tarım müdürü Temel Ata'yıda  makamında ziyaret etti..