Saadet Partisi Ekim ayı İlçe Divan Toplantısı dün akşam Kervansaray Restaurant’ında yapıldı. 

Saadet Partisi İlçe Başkanlığı Ekim ayı olağan Divan Toplantısı’nı Kervansaray Restaurant'ında  gerçekleştirdi. Parti çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda İlçe Divan Başkanlığını üstlenen Şahabettin Demir, Sakarya İl Başkan Yardımcı Vahit Tanır,Burhan Atılgan, Gençlik Kolları Başkanı Aykut Talha DERTLİ ve çok sayıda partili katılım gösterdi. 

Saadet Partisi İlçe Başkanı Şahabettin DEMİR;  “Biz yıllarca çok önemli bir duruş sergiledik. Siyaseten başımıza gelmeyen kalmadı ama Allah’ın izniyle her zorluktan dik durarak çıkmayı başarabildik. Siyasetçilerin bir kısmı orda burada çalışmış ama 50 yıllık zamanda 4-5 parti değiştirmiş ama biz parti olarak böyle davranmadık, duruşumuzu, çizgimizi hep koruduk. Yarın geçerli akçe bu duruştur işte. Onun için duruşumuzu bozmadan çalışmalarımızı yapmaya devam edeceğiz. 

Biz Saadet Partisi olarak gerekli her şeyi takip ederek, her bir kuruşun nerelere harcandığının takipçisi olacağız. Saadet Partisi olarak aktif siyasetimizi her şartta devam ettireceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.