AK Kadınlar Referandum startı verdi

AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında Referandum çalışmalarına start verdi.

Toplantıya AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Kavakçı Tosun ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Ülkemizin geleceği, istikrarı istikbali ve Büyük Türkiye için yola çıkıyoruz

Toplantıda bir konuşma yapan Başkan Emine Kavakçı Tosun, güçlü bir kadro olduklarını belirterek “ Yönetim Kurulu üyelerimiz,  mahalle başkanlarımız, sandık yönetim kurulu üyelerimiz ve teşkilatımızın her kademesi ile birlikte, Ülkemizde istikrarı, huzurun ve refahın daha da büyümesi için Başkanlık sistemi ile Yeni Anayasayı, sokak sokak, kapı kapı gezerek halkımıza anlatacağız. Hendek Kadın Kolları yılın 365 günü sahalardadır. Hendek’in her mahallesindeki vatandaşlarımızın yanlarında olduk. Ülkemizin geleceği, istikrarı istikbali ve Büyük Türkiye için yola çıkıyoruz. Bu sürecimiz Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun “ Dedi.

Daha güçlü bir Türkiye için Başkanlık sistemine ihtiyacımız vardır

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu da konuşmasında “ 16 Nisanda yapılacak olan Referandum ülkemizin geleceği için çok önemlidir. İstikrarın devam etmesi, yatırımların hızlanması ve ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşması için Yeni Anayasanın kabulü ülkemizin önünü açacak bir süreç olacaktır. Daha güçlü bir Türkiye için Başkanlık sistemine ihtiyacımız vardır. Başkanlık sistemi ile Cumhurbaşkanımız millete karşı sorumlu olacaktır. Başkanlık seçimi, milletvekilliği seçimi ile birlikte aynı günde beş yılda bir yapılacak. Bu sayede istikrar sağlanmış, Meclis güçlenmiş olacak. Hep birlikte sahalara iniyor, kapı kapı vatandaşlarımıza Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemini anlatacağız. Ülkemize ve Milletimize hayırlı olsun “ Dedi.