Babaoğlu’ndan gençlere ve kadınlara müjde 

İlçe merkezi Soğuksu, Hacıkışla ve Turanlar Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla buluşan Büyük Birlik Partisi (BBP) Hendek Belediye Başkan adayı Turgut Babaoğlu, gençler ve kadınlara özel projeleri anlattı ve esnafın önemine değinerek, “Biz esnafımızdan tarafız” dedi


ROMAN HAVASI 


Seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde devam eden Büyük Birlik Partisi (BBP) Hendek Belediye Başkan adayı Turgut Babaoğlu gün boyu sürdürdüğü esnaf ziyaretlerine devam ediyor. İlçe merkezinde esnaflarla buluşan Babaoğlu, daha sonra akşam programında ise Soğuksu ve Hacıkışla Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Esnafın ve vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılaşan Babaoğlu, daha sonra Turanlar Mahallesinde roman vatandaşların cemiyetine katılarak coşkularına ortak oldu, onlarla birlikte oynadı


GENÇLERE ÖZEL 


Ziyaretlerinde tüm Hendeklilere projelerini ve düşüncelerini anlatarak yetki isteyen Babaoğlu, “Hendek gençliğine çok büyük önem veriyoruz. Gençlerimizin geleceğe güvenle bakabilmeleri, yaşadıkları ilçede yeni fırsatları yakalayabilmeleri, kültür, sosyal ve spor aktivitelerinin yoğun olması gerekiyor. Hendek gençliği için bu anlamda çok özel projelerimiz var” dedi. 


KADINLARA ÖZEL 


Babaoğlu ardından ev hanımlarının sosyal, ekonomik ve kültürel hayatın bir parçası olacağını söyledi. Başkan adayı Turgut Babaoğlu, “Kadınlarımız, analarımız… Toplumumuzun can damarı olan kadınlarımız ekonomik hayata dahil olsun istiyoruz. Ev ekonomisine katkı sunmak isteyen kadınlarımız acaba ben ne yapabilirim diye düşünmeyecek” ifadelerine yer verdi. 


ESNAFLAR 


Sakarya’nın esnaf kenti olduğuna dikkat çeken Babaoğlu, “Bizim Hendek esnafımız çok cefakar ve vefakardır. Kendi nam ve hesabına çalışarak istihdam sağlayan, bu ülkeye vergi ödeyen, SGK primi ödeyerek katma değer sağlayan esnafımız, Hendek ekonomisinin dinamosudur. Devlet esnaf ve sanatkarını korur kollar. Bu anayasa da var. Biz esnafımızdan yana taraf olacağız” dedi.