AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı toplandı

Başkanlık sistemi ülkemizin önünü açacak

“Bu güzel coğrafya bize güzellikler sunacak”
 
AK Parti Hendek ilçe teşkilatı Nisan ayı İlçe Danışma Toplantısı, Rasimpaşa Sinema Salonu’nda gerçekleşti.

Toplantıya AK Parti Milletvekilleri Mustafa İsen,  Recep Uncuoğlu, 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Erci, yönetim kurulu üyeleri, köy ve mahalle temsilcileri katıldılar.

Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu’nun açılış konuşmasının ardından İlçe Kadın Kolları ve İlçe Gençlik Kolları faaliyet raporları okundu.

“Sözümüzü tuttuk”

İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu konuşmasında “ AK Partili olmaktan ve sizlerle birlikte siyaset yapmaktan onurluyuz, gururluyuz. Hükümetimiz vaatlerini tek tek gerçekleştirdi ve bizler bunun gururunu yaşıyoruz. Sokakta vatandaşlarımıza hesabını veremeyeceğimiz hiçbir sözümüz kalmamıştır “ Dedi.

Yeni anayasa önemli

25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci de bir selamlama konuşması yaptı.  İnci “ İlçe teşkilatına, yönetimine eleştiriler gelecektir. Ben de dokuz yıl en zor zamanlarda ilçe başkanlığı yaptım. O kadro başardı ve bugünlere geldik.  Bunu, Türkiye’yi idare eden, cumhurbaşkanımız, başbakanımız, Hendekte de sizler başardınız. Ülkemiz büyük projelerle hızla ilerlemeye devam ediyor. Yeni anayasamızı da hep birlikte getireceğiz. Başkanlık sistemini getirmeliyiz. Başkanlık sistemi çok rahatlıkla ülkenin önünü açıp gidecek bir olaydır “ Diyerek, her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

“Sizlerin başını öne eğdirmeyeceğiz”



Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü konuşmasında “ Uludere’de çalışmalarımız devam ediyor. Sentetik sahamızın yapımı devam ediyor. Orada her spor kulübüne bir yönetim odası, duşlar ve soyunma odaları olacak şekilde yapılıyor. Uzak mahallelerimizde de tarla yolları yapımına hızla başlayacağız. Uzaktan merkeze doğru çalışmalar yapılacak. Heyelan olan yerlerde hızla müdahale ediliyor. Hastane yolunun yağmur suyu çalışmalarını tamamladık, yolunu da en kısa sürede yaparak, vatandaşlarımız daha rahat ve güvenli olarak hastaneye gidebilecek. Asfalt için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Çamlıca ve Karadere Mahallelerindeki üç adet köprünün yapımına başlandı. Belediyemiz gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Yaptığımız çalışmalarla sizlerin başını öne eğdirmeyeceğiz “ Dedi.



“Birliğimiz daim olsun”

Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu bir konuşma yaparak “ Meclisimiz yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Terörle mücadelede bütün güvenlik güçlerimiz mücadele diyor. Önümüzde önemli süreçler var. Sınırlarımız etrafında dizayn edilen bu süreçte Bayrağımızın ezanımızın ve milli egemenliğimizin dimdik ayakta olabilmesi için bu mücadelemizi sürdüreceğiz. Hepimizde bu güç vardır, Türkiye’miz var, cumhurbaşkanımız, başbakanımız AK Partimiz var. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun inşallah “ Dedi.



Önümüz açık

Sakarya Milletvekili Mustafa İsen de konuşmasında, hükümetin icraatlarına değinerek “ Hendek’in başarılarının devam etmesini temenni ediyorum. Seçimlerden önce sizlere vaatlerde bulunduk. Hükümetin kuruluşundan bu yana verilen vaatlerin hepsi gerçekleştirmiştir. Asgari ücreti artıracağız dedik ve yaptık. İşçi ve emeklilere vaatlerimizi gerçekleştirdik. polis ve uzmanlara, muhtarlara, öğrencilere, vazedilenlerin hepsi gerçekleştirildi. Bunun gibi birçok icraatlar tek tek hayata geçirildi. Allah sizlerden razı olsun, bu konuda hepinizin emeği vardır. Hendek sanayide, tarımda önemli bir merkezdir. İnanıyorum ki turizmde de önemli bir merkez haline gelecektir. Önümüz açıktır, yeter ki birlik olalım. Önümüzdeki yıllar bu güzel coğrafya bizlere yeni imkanlar açacaktır” Dedi.