Ülkemizin geleceği aydınlık
Muhtarlara teşekkür belgesi verildi

Bayraktepede verilen kahvaltıya 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve muhtarlar tam kadro katıldı.

Programın açılış konuşmasını İlçe Başkanı ali Kemal Sofu yaptı. Sofu konuşmasında “ seçimlerde göstermiş olduğunuz katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Ülkemizin geleceği için canı gönülden çalıştınız. Bu başarıyı hep birlikte aldık. 25. Dönem Vekilimiz Ali İnci’ye de teşekkür ediyorum. Aday olmamasına rağmen hep sahalarda koşturdu, kendilerine de teşekkür ediyorum “ dedi.

Bizim kapımız herkese açıktır

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü de konuşmasında “ 1 Kasım seçimlerinde ülkemiz kazandı. Bundan sonra yapmamız gereken her zamankinden daha çok çalışmaktır. Hep birlikte sizler bizler çok iyi çalışmamız lazım. Bu seçimlerde siz muhtarlara da gerekli değerlerin verildiğini düşünüyorum. Parti ayrımı yapmaksızın hizmet vermeye devam edeceğiz. 1 Kasım seçimleri ülkemiz ve İslam alemi için çok önemli bir seçimdi. Bizlerden daha fazla İslam ülkeleri sonucu merakla bekledi. Bizler sizlerden gelen talepleri aciliyet durumuna göre programa alınacak. Bizim kapımız herkese açıktır. Hizmet veren bir belediyecilik zihniyetine sahibiz. Geçen kış çok ağır geçti, sıkıntılar yaşadık ve elimizden geldiğince insanlarımızı mağdur etmedik. Tüm mahallelerimize eşit hizmet edeceğiz. Mahalle sayımız da arttı. Hep birlikte en iyi hizmeti vereceğimizin gayreti içerisinde olacağımıza inanıyorum. Hepinize gayretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum  “ Dedi.

Sen ben yok Türkiye var

Programda söz alan 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci de konuşmasında “ Seçimlerde Hendek’te beni mahcup etmediğiniz için teşekkür ediyorum. Vekil olamadım ama kırgınlık yok, sen ben yok Türkiye var. Siyaset uzun solukludur. Büyüklerimizin takdiridir. Biz yine sahadayız, çalışıyoruz. Seçimlerde de aynı şevkle çalıştım “ Diyerek, Başkanlık Sisteminden bahsetti.

İnci, Başkanlık Sisteminin kurulması gerektiğini belirterek “ Çocuklarımız için, gelecek neslimiz için yürütme ile yasama birbirinden ayrılmalıdır. Vekiller kanun çıkarmalıdır. Yürütmenin içinde milletvekilleri olmamalıdır. Başkanlık Sisteminde Cumhurbaşkanı Başbakan ve bakanlar kurulunu atayıp, yürütmenin başında olur. Bunu önümüzdeki dönem halledersek ülkemizin geleceği aydınlık olur. Ben gecemizi gündüzümüze katarak hizmet etmenin gayreti içerisinde oldum. Belediye başkanımız bizim sözlerimizi bir bir yerine getirecek ve bu konuda bizler de destek olacağız. “ Dedi.

Konuşmaların sonunda AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı tarafından muhtarlara teşekkür belgesi verildi.