MHP Hendek Belediye Başkan adayı Turgut Babaoğlu ve meclis üyelerinin tanıtımı şölen havasında geçerken, mehteran ekibi eşliğinde yüzlerce kişinin katıldığı kortej yürüyüşü MHP’nin gövde gösterisine dönüştü.

Milliyetçi Hareket Partisi aday tanıtım şöleni Hendek Spor Salonunda büyük bir coşkuyla yapıldı. İlçe Başkanı Atilla Tezgel’in ev sahipliğinde yapılan ve MHP Hendek Belediye Başkan adayı Turgut Babaoğlu ile belediye meclis üyelerinin tanıtıldığı şölene, Milletvekili Prof.Dr. Münir Kutluata, İl Başkanı M.Levent Bülbül, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orhan Ünver, MHP Düzce İl Başkanı Abdullah Danışmaz, MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, diğer İlçe Belediye Başkan adayları, Ülkü Ocakları Başkanları, STK’lar ve vatandaşlar katıldı.

İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan tanıtım programında mehteran ekibi salonunun coşkusunu daha da arttırdı. İlk olarak konuşan Turgut Babaoğlu konuşmasında AKP’ye yüklenerek, “Milletimizin kendisine sağladığı tek başına iktidar gücüne rağmen şu an belediyeyi yönetenler, geride kalan uzun yılları günübirlik meselelerle israf etmiş, güncel siyasete takılıp kalarak, başarısızlıklarını sanal başarılar ve sahte kahramanlıklarla örtmeye çalışmıştır. Biz hedefleri büyük, hevesleri küçük bir hareket olarak kalamayız. Bizim siyaseten ilerleyişimizin yol haritasında sabır, akıl, şuur, denge, ihtiyat yer almaktadır” dedi.






Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orhan Ünver ise, MHP’nin zafere adım adım yaklaştığını söyleyerek, “Herkesin söylediği bir şey var. AKP Belediye Başkan adaylarını değiştirmeye cesaret edemedi. Biliniz ki, yegane korku MHP’dir. MHP gümbür gümbür geliyor.Biz buna yürekten inanıyoruz. Bu milletin bunlardan kurtulma zamanı geldi. Kurtulmanın yolu da sizlerin oylarıdır. Kapı kapı dolaşarak bu defa MHP’ye destek olun diye anlatın” ifadelerini kullandı.

Son olarak konuşan Milletvekili Prof.Dr. Münir Kutluata ise, MHP’nin yegâna kurtuluş olduğunu anlatarak, “Bugün sizlere takdim edilen adaylarımızın hepsi birbirinden kıymetlidir. Bu kadrolar düzgün, temiz ve bilgili kadrolardır. Bu iktidar Türkiye’yi yönetemez hale gelmiştir. Bu iktidar gidicidir. Belediye Başkan adaylarımız bu seçimde zafer elde ederek, yapılacak ilk olan genel seçimlerde kendi iktidarıyla çalışacaktır” dedi.

Kutluata, “Bu iktidar düşünün ki milletin karşısında kavga etmekten başka bir şey yapmıyor. Yolsuzlukları nasıl anlatıyorlar? Yolsuzluk olsaydı duble yollar yapılır mıydı, milli geliri böyle olur muydu diyorlar. Millet bunları görüyor, bu işinde sonu gelmiştir. Bizim kadrolarımız inanmış kadrolardır. Turgut Babaoğlu Hendek’e çok yakıştı. Büyükşehir adayımız Orhan Ünver ve diğer adaylarımız hepsi şehrimize çok yakıştı. Görevimiz çok büyük. İşimiz çok. ” dedi.

Konuşmaların tamamlanmasının ardından Milletvekili Kutluata, İl Başkanı Bülbül, Büyükşehir adayı Ünver ve meclis üyeleri birlikte poz verdiler. Daha sonra ise mehteran ekibi eşliğinde spor salonundan ilçe teşkilat binasına kadar yüzlerce kişinin katılımıyla kortej gerçekleştirildi. Gövde gösterisinde dönen yürüyüşte Hendekliler MHP’lilere büyük destek verdi. Teşkilat binasına ulaşıldığında ise Kutluata, Bülbül ve Babaoğlu partililere kısa bir teşekkür konuşması yaptı.




DİĞER FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ