MHP Hendek İlçe Başkanı , Yönetim Kurulu Üyeleri ve Milletvekili Aday Adayları Küçük Sanayii Sitesi esnafını ziyaret etti.

MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu , Yönetim Kurulu Üyeleri , MHP Sakarya Milletvekili Aday Adayları Ahmet Mertcan ve Metin Güneş ile birlikte Küçük Sanayii sitesi esnafını ziyaret ederek sohbet ettiler. Küçük Sanayii sitesi esnafını ziyaret eden Milletvekili Aday Adayları Ahmet Mercan ve Metin Güneş sorunları dinleyerek talepleri not almayı ihmal etmedi.

Sanayii esnafının sıkıntılarını bildiklerini ifade eden Mercan ve Güneş nitelikli eleman bulmakta zorluklar yaşandığını ve bu sorunların giderilmesi anlamında çalışmaların yapılması gerektiğini , Sanayilerin temel taşlarının Küçük sanayi siteleri olduğunu vurguladılar.Küçük sanayii esnafının yoğun ilgi göstermesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren MHP Sakarya Milletvekilleri Ahmet Mercan ve Metin Güneş sanayii esnafına teşekkür ettiler.

MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu , Milletvekili Aday Adayları Ahmet Mercan ve Metin Güneş’in ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren Sanayi esnafı teşekkür etti.